iPhone oplader | Lightning kabel

Super priser på din næste iPhone oplader. iPhone opladere i flere længder og farver. ✓ Hurtig levering ✓ Billig fragt ✓ Prisgaranti ✓ Super kundeservice.
Belkin USB-A to Lightning White (2m)
På lager - Levering 1-3 hverdage

iPhone oplader til alle dine iPhones

Stort udvalg af din næste iPhone oplader lige her. Super priser på de forskellige iPhone opladere. Bestilt i dag og få hurtigt leveret til din adresse eller til kontoret. Køb din næste oplader iPhone, så din telefon er klar og fuld opladet. Her på siden finder du mange forskellige varianter af oplader til iPhone. Så kig videre her på siden og køb iPhone oplader til super gode tilbud.

Hvilke type telefoner passer til vores iPhone oplader kabel?

Vi har et stort udvalg af forskellige billig iPhone oplader i flere længder og farver. Du kan eksempelvis finde kabler med farverne sort, hvid, guld og rosa. Der er også forskellige længder, der strækker sig helt fra op til 3 meter, så du kan blive liggende i sengen, og samtidig oplade din telefon. Måske kan du nøjes med en iPhone oplader 2 meter. Langt de fleste af vores kabler passer til flere iPhones. De fungere blandt andet som iPhone 11 oplader, iPhone 6 oplader, iPhone 6s oplader og iPhone 4 oplader. Så der er altså et bredt udvalg af muligheder, lige meget hvilken type iPhone du render rundt med.

iPhone oplader til bil

Er du også altid på farten, og har ikke tid til at oplade din telefon derhjemme? Så er det heldigt, at de fleste af vores Apple iPhone oplader kabler passer ind i biler, der har en USB indgang. Så kan du altid oplade din telefon i bilen. Hvis du har Bluetooth i bilen, kan du samtidig også spille alt det musik, du vil, uden at din telefon løber tør for strøm. Så skal du på den helt store road trip, kan du være sikker på, at der er musik hele vejen. Hvis du leder efter en trådløs oplader iPhone, kan du se udvalget lige her. Vi har også en masse smarte powerbanks, hvis du skal have lidt ekstra strøm med dig.

iPhone opladere til din gamle telefon

Som nævnt før, passer vores iPhone oplader kabler til langt de fleste iPhones. Så der er både mulighed for at finde oplader til iPhone 4s, oplader til iPhone 5s, oplader til iPhone 6 og oplader til iPhone 7. Så du kan være helt sikker på, at vi har et produkt, der passer til din telefon. Skulle du være i tvivl om, hvilket oplader kabel, du skal købe, er du altid meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder altid klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig så godt igennem købsprocessen som muligt.

Er de gamle kabler blevet lidt for langsomme? Så er det heldigt, at vi har et kæmpe udvalg af USB C kabler. Hvis du leder efter USB C kabler kan du finde udvalget her.