Stikdåser

Stikdåse på tilbud lige her. Stikdåser i flere varianter. ✓ Hurtig levering ✓ Billig fragt ✓ Super kundeservice ✓ 10.000 Trustpilot anmeldelser

Stikdåse » Danmarks billigste stikdåser

Køb din nye stikdåse på Grafical.dk i dag og få hurtig levering direkte til adressen. Se det store udvalg til billige priser, og vær sikker på at alle dine apparater ikke løber tør for strøm. Vi har både stikdåser med jord og stikdåse uden jord. I vores store udvalg af billige stikdåser kan du også få stikdåse med timer, stikdåse med afbryder og en udvendig stikdåse. Så mangler du en smart stikdåse? Så har vi i hvert fald noget du kan bruge, lige meget om du er ude eller inde. Her på siden finder du el stikdåser i top kvalitet og andet stik til ledning.

Hvad betyder stikdåse med jord?

Der findes utrolig mange varianter af stikdåser, og det kan derfor være lidt svært at vide helt præcis, hvad de forskellige stikdåser kan - og hvorfor man bør vælge en stikdåse frem for en anden. Så hvad betyder stikdåser med jord egentlig? Det positive ved at anskaffe sig et stik med jord, er at i tilfælde af fejlstrøm som eksempelvis et lynnedslag, føres denne strøm væk og ned i jorden i stedet for igennem sine apparater. En fordeler dåse uden jord vil brænde dit apparat af i tilfælde af fejlstrøm, hvilket selvfølgelig er virkelig træls. Derfor vil vi altid anbefale at købe en stikdåse jord, så man er så godt beskyttet som muligt. Bruger man eksempelvis en stikdåse til TV og computere, vil vi specielt anbefale at bruge stikdåsen med jord som TV stikdåse og som Lan stikdåse, hvis man har flere computere kopplet til samme stikdåse. Det er altid godt at anskaffe sig en god stik dåse som EDB stikdåse. Så har man større beskyttelse på sine dyre produkter. På Grafical.dk kan du få masser af produkter til EDB lokalet. Vi har både kontormøbler og forskelligt beskyttelse til gulvet. Men her på siden finder du bare super priser på forskellige strøm stik.

Hvilke andre varianter af stikdåser kan man få?

Som nævnt kan man jo få en stikdåse med eller uden jord. Derudover kan man også få stikdåser i forskellige farver. Så hos os kan du både købe en hvid og sort stikdåse. Den hvide stikdåse er nok den man kender bedst, men en udendørs stikdåse vil ofte være sorte stikdåser. Så mangler du en stikdåse sort og et strømstik udenfor, kan du finde gode og billige stikdåse udendørs lige her. Disse kommer ofte også med en noget længere ledning, så man lettere kan bruge dem til at f.eks. klippe hæk eller slå græs. Så er man sikker på, at man kan nå hele vejen rundt om huset. Søger du en forlængerledning med stikdåse eller en stikdåse til væg, kan vi også sagtens hjælpe. De fås i mange forskellige størrelser med flere udtag, så man kan have en masse apparater sat til på samme tid. Med hensyn til udtag kan du få stikdåser i disse størrelser:

- Stikdåse 2 udtag
- Stikdåse 3 udtag  
- Stikdåse 4 udtag  
- Stikdåse 5 udtag  
- Stikdåse 6 udtag  
- Stikdåse 8 udtag  
- Stikdåse 10 udtag

Det kan nogle gange være lidt sværere at finde stikdåser med mange udtag, og her på Grafical.dk sælger vi også hovedsageligt stikdåser med dobbeltstik, 3 stikdåse med jord og stik dåse med 5 udtag. Til tider kan det dog være muligt at finde en stikdåse 6 udtag, stikdåse 8 udtag og stikdåse 10 udtag. Under alle omstændigheder har vi en masse varer på lager, som du helt sikkert vil finde interessante. Alle stikdåserne kommer også med forskellige længder på selve kablet, som også er vigtigt at kigge lidt på, når du leder efter en ny stik dåse. Det er nemlig ret relevant, hvis dåsen ikke skal ligge helt inde ved væggen, eller nogle af ledningerne på dine elektroniske apparater der hjemme ikke er så lange, så kan stikdåsen jo hjælpe lidt, hvis den har en noget længere ledning end den typisk vil have. Kig på siden her, og find en stik dåse som har præcis det antal udtag, du mangler og samtidig også har en ledning, der er lang nok til at kunne nå alt det elektronik, du skal have sat i. Hvis alt din elektronik stadig ikke kan nå stikdåsen, kan du se vores store udvalg af forlængerledninger lige her. Er vores stikdåser ikke lange nok, kan du også købe en kabeltromle, som du også kan bruge udendørs.

Du kan også få stikdåse til vægmontering, hvor der ikke er nogen ledning til. Den sidder bare direkte i væggen, som en stikdåse til væg og du kan derefter plotte dine apparater i. Stikdåse vægmontering er en stikdåse uden ledning og super smart, hvis man ikke har behov for den ekstra ledning, som jo bare kommer til at flyde på gulvet. Den fungerer lidt ligesom en ekstra stikkontakt, bare hvor der er flere udtag, så man kan sætte endnu mere til.

Søger du mere smarte stikdåser, har vi også stikdåse med USB og stikdåse timer i vores sortiment. Det kan være relevant, hvis du skal have en forlængerledning med afbryder, og en USB stikdåse er naturligvis super smart, hvis du skal have sat flere USB-enheder til opladning. Du kan finde andre adaptere til USB og lignende lige her. Ellers er det bare at tage et kig på vores store udvalg af stik dåser til gode priser. Køb din stikboks til hurtig levering i dag og få leveret direkte til adressen.
Er du på udkig efter en stikdåse med tænd sluk funktion eller en dobbelt stikdåse, så finder du også det i vores sortiment.    

Du kan også købe en stikdåse skjuler

Hvis du synes, at dine stikdåser fylder lidt for meget i hjemmet eller på kontoret, og at de rent faktisk ikke er særlig kønne, kan vi heldigvis også hjælpe dig med det. Vi har nemlig også smarte stikdåse holder som skjuler stikdåserne. De kan både skjule stik ledning, dobbeltstik og andre fordelerstik. En holder til stikdåse fås hos os i både S og L, så den passer bedre til den stik dåse, du har til at stå. Her kan du både ligge en smal stikfåse og flad stikdåse i, og ingen vil kunne se, at du har dine stikdåser til at stå fremme, da de er skjult af disse super smarte produkter. Dette kan så kombineres med et fladt stik til stikkontakt, og så er der endnu mindre at se. Tag et kig her på siden, og se om der ikke er et ledning stik, der falder i din smag.
       

Hvad hedder stikdåse på engelsk?

Stikdåser på engelsk kan faktisk være lidt forskelligt alt afhængig af, hvem man spørger, og hvad man præcis mener. "Power strips" vil være det korrekte svar, hvis man søger på nettet. Men mange steder vil man nok nærmere kalde det "extension cord", idet man ofte forbinder stikdåser med forlængerledninger. Så en forlængerledning stikdåse er mere det rigtige valg at gå med, hvis man vil oversætte fra det engelske. Det betyder dog ikke det store, hvis du vælger at bestille på Grafical.dk, da vi båder snakker dansk og engelsk, og altid sidder klar til at hjælpe dig over telefonen eller på mail, hvis du skulle have nogle spørgsmål omkring vores produkter. Vi skal nok finde ud af det på den ene eller den anden måde, også hvis du nævner stikdåse engelsk. Køb dit el stik hos os til super priser!