USB C Kabel | Mobil oplader

USB C produkter i kæmpe udvalg. USB C kabel på tilbud lige her. Hurtig levering på dit næste USB-C kabel til billig fragt. ✓ Tilbudspriser ✓ Super kundeservice.

USB C kabel er det bedste valg til mobilen

Kæmpe udvalg af USB C produkter. Vi har billige USB C kabler der passer til alle nye telefoner. Får super hurtig opladning og overførsel til din computer med et USB C kabel. De virker både som Samsung oplader og iPhone oplader. Udover en fremragende mobil oplader har vi også USB C adapter som kan konvertere dine mange andre stik til USB C. Under alle omstændigheder er der masser af muligheder for super gode produkter lige her på siden. Vi har altid mange tilbud på forskellige usb-c oplader, usb-c hub og usb c stik, så følg endelig med på siden og gør et røverkøb. Vi har hurtig levering og billig fragt, så du kan lynhurtigt kan få din usb c lader. For der er ikke noget mere træls end en mobiltelefon, der er løbet tør for strøm.

Husk at du kan tilfælde dig vores nyhedsbrev og få en kode, der giver 10% på alle varer på din ordre, som ikke allerede er nedsat i forvejen. Så kan du spare lidt ekstra på dit IT-udstyr og kabler, eller hvad du nu ellers må finde spændende her hos Grafical. Hvis du derudover også opretter dig som bruger, får du 5% bonus på alle ordre, som du kan bruge på din næste ordre. Det er super smart og koster ingenting.

Hvad er et USB C kabel?

Hvis du sidder med spørgsmålet hvad er usb-c, så kan vi hjælpe med svaret her. Et usb-c kabel er den nyeste form for kabler, der bruges til at overføre strøm og data. Kablet er langt kraftigere end et normal kabel, hvilket gør det hurtigere til brug af opladning og overførsel af data. Stikket er mindre end almindelig usb-a stik. Derudover kan den vendes begge veje, så man skal aldrig bøvle med at få stikket til at passe i sin telefon. Derfor anbefaler vi også brugen af usb type c kabel. Med et usb type-c kabel vil din telefon være klar rigtig hurtigt, og du kan være på farten meget oftere uden at skulle bekymre dig om, hvor meget strøm der er tilbage på din mobil. Kablerne fås både i 1 meter og 2 meter, men du kan også få usb c kabel 3 meter og usb c kabel 2 meter.

Hvis du leder efter en trådløs oplader, kan du se vores sortiment lige her. Der har vi både opladere til hjemmet og til bilen.

Hvis du søger efter lidt mere specifikke produkter indenfor området, har vi USB c 3.1 som er et virkelig godt kabel. Heriblandt kan du finde usb c to lightning kabler som yderst effektive i opladning af iPhones. Derudover kan du også finde usb c to thunderbolt her på shoppen. USB-C kabler passer til i thunderbolt 3 grænsefladen og kan derfor bruges i den forbindelse. Thunderbolt 1 og 2 passer i Mini DisplayPort.

USB C til hdmi, usb, usb a og meget mere

Der er uendelige muligheder, når vi snakker om usb 3.1 type c kable, der konverteres til et andet stik. Her hos Grafical kan du blandt andet finde følgende:

- USB C til USB eller USB til USB C
- USB-C til HDMI eller HDMI til USB C
- Micro USB til USB C eller USB C til micro USB
- USB A til USB C eller USB C til USB A

USB type-c kan næsten omdirigeres til at hvilket som helst andet stik til telefoner og computere, hvilket må siges at være super smart. På den måde kan man altid bruge sit sine produkter i alle sine andre devices. Her hos Grafical kan du også finde usb-c adapter, usb c dock og usb c hub. Så du kan lave dine usb-c 3.1 til flere forskellige ting end bare en mobiloplader eller til dataoverførsel. Med usb c docking station kan du sætte flere mobiler i din oplader på en gang. Så kan både din kammerater eller familie have fuld strøm på telefonen uden man skal oppe og slås om opladeren. det er også rigtig smart, hvis man holder fest, og der er en del mennesker inviteret. Så kan alle gæsterne oplade telefonen uden problemer. Derudover vil der også altid være strøm på telefonen hos den person, der står for musikken. Det er da et kæmpe plus! Vi har også et usb c to ethernet adapter, så man kan få internet direkte i sin tablet eller telefon. Så har man altså ikke brug for WiFi, og en lanforbindelse er ofte meget mere stabil. Har du en ældre skærm, du skal have gang i, og du bruger et VGA stik til skærmen, kan man også finde et usb c to vga. Så kan man hurtigt få telefonen op på den helt store skærm. Som du kan se her, er det bare en brøkdel af de mange muligheder, du kan finde her på shoppen. Så kig en ekstra gang og find din usb c oplader, usb c hdmi, usb-c dock eller måske noget helt andet.

Vi har også mange andre kabler på webshoppen. Her kan du blandt andet finde HDMI kabler og netværkskabler. Hvis du specifikt leder efter micro USB kabler, kan du finde vores store udvalg her.

USB-C kabel på engelsk

Hvis du søger efter det engelske udtryk er det USB-C cable. USB C cable har faktisk 33.000 søgninger bare i USA, hvilket virkelig understøtter populariteten omkring dette produkt. Både amerikanerne og englænderne har stor efterspørgsel efter usb c to hdmi og usb c to usb kabler, så det er altså ikke bare os. Vi er derfor rigtig glade for, at vi kan tilbyde så stort et sortiment på dette område til rigtig gode priser. Hvis du leder efter kablerne, men i en fysisk butik kan man finde USB C kabel Elgiganten og USB C kabel Harald Nyborg.

Har du nogle spørgsmål omkring vores varer, er du altid meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. De kan helt sikkert svare på de spørgsmål, du må ligge inde med.