Luksus servietter

Hos Grafical.dk har vi et stort udvalg af alt indenfor emballage, kontorartikler, it- udstyr, hobbyartikler og husholdning. Vi har over 50.000 forskellige varenumre, så der er stor sandsynlighed for, at vi har alt det du skal bruge, på ét sted.  Du kan handle hos os uanset om det er til privat brug, eller til din virksomhed.

Her ser du vores store udvalg af luksus servietter. Der er forskellige mærker som fx Duni, Tork og Plum.

Vores udvalg af Dunilin servietter er ideel til alle former for foldning. De er langtidsholdbare og absorberer super godt. Servietten føles som stof.

DuniSoft servietterne er dejligt bløde og de bliver fremstillet på en ny  måde, hvor man bruger luft istedet for vand. Dette sikrer at servietterne er meget bløde og robuste.

LinStyle servietterne fra Tork er yderst velegnede til  restauranter. De ser ud og føles som stofservietter og er mærkbart blødere, kraftigere og mere absorberende end almindelige papirservietter. Servietterne ser ud og føles som stof og fås i et stort udvalg af moderne og klassiske farver.

Hvis du skal bruge stearinlys der matcher dine servietter, så kan du se vores store udvalg (LINK) af lys og olielamper. Levende lys på bordet, sørger for en hyggelig stemning. Du skal dog altid være opmærksom på at farven på billedet er vejledende og meget afhængig af din skærms formåen.

Skal du have duge til bordet, har vi også et fint udvalg af disse (LINK) til gode priser. Beskyt dit bord med en dug, og få dækket et flot bord, enten i flotte farver, eller i helt neutrale farver.