Dispenser servietter

Hos Grafical.dk har vi et stort udvalg af
servietter til borddispenser.
Køb også dispenseren til servietterne
her hos os. Hvad bruges dispenser servietter til? Svaret er enkelt, de bruges ofte til en borddispenser her kan du se vores store udvalg af borddispenserer i god kvalitet. Men hvor bliver dispenserne brugt henne? Ja, det er meget forskelligt, men de bruges ofte steder hvor de sælger fastfood eller is, det kan f.eks. være en pølsevogn. Jeg har et par enkelte gange set dem i et privat hjem, hvor den har stået rigtig fint ind.

Dispenser servietterne fås i 1-lags og 2-lags og kan fås i farverne hvid, råhvid og sand farvet. du kan få servietterne i 100% nyfibre og i 100% genbrugsfibre, så det kommer an på hvad du er mest til. De kan ikke købes enkeltvis men de kan købes i pakninger af 4000, 4500, 6000, 8000 og 9000 stk. Prisen der står er hvad varerne koster per styk og ikke for hele pakningen. Dog er det stadig super billigt at handler dispenser servietter hos Grafical.dk.

Vi forhandler også mange andre servietter f.eks. forhandler vi luksus servietter, frokostservietter, middagsservietter, kaffeservietter, design servietter og dækkeservietter. Vores store udvalg af forskellige servietter gør, at kan garantere at du finder netop de servietter du har brug for. Her kan vi vise dig et lille udpluk af hvad vi har vores udvalg af kaffeservietter er stort og meget billigt find hvad du søger på Grafical.dk.