Kaffeservietter

Kaffeservietter

Hos Grafical.dk har vi et bredt udvalg af kaffeservietter. Vælg mellem 1-lags, 2-lags og 3-lags. Vi har dem i mange forskellige ensfarvede og med mange forskellige designs på. Kaffeservietter ses ofte, hvis der bliver afholdt et arrangement på skolen, hvor der serveres kage og kaffe. Kaffeservietten lever op til navnet. det er nemlig en serviet du bruger til  kaffen, når du bare lige skal have en småkage til kaffen.

Kaffeservietter er super effektive og fylder ikke meget. Disse kaffeservietter er med 1/4 fold og er helt ensfarvede. Du kan få servietterne i 1-, 2- eller 3-lags. De sælges i pakninger af 100 stk, 2400 stk, 3000 stk og 4000 stk. Størrelsen af pakningerne er forskellige og kan varierer fra farve til farve, derfor skal du være opmærksom.

Vi forhandler kaffeservietterne i mærkerne Bulkysoft og Gastro-Line. Kaffeservietten er god at bruge til kaffen når du kommer hjem fra arbejde og nyder en god kop kaffe eller kop te og måske en lille kage/småkage til.

Måske bruger du ofte servietten som underlag til koppen men her kan du få kopunderlag, så du slipper for at bruge servietterne.

Hvis du kun ønsker at have en størrelse servietter kan frokostservietten anbefales den kan bruges til middagsmaden, aftensmaden og til kaffen. Frokostservietten er en del større end kaffeservietten er. Kaffe servietten er 24 cm x 24 cm og frokostservietterne er 33 cm x 33 cm.