Kageservietter m.v.

Flot udvalg af billige kageservietter som du både kan bruge til almindelig borddækning, men også til forskellige hobbyprojekter. Kageservietterne fås i mange farverige designs, som også passer til årets forskellige højtider som jul og påske. Herudover er der også forskellige hvide kageservietter at vælge blandt, som er flotte til anretning på fade og lignende. Alle de almindelige servietter kommer i størrelse 33 x 33 cm og ligger med 20 stk. i en pakke. De er alle i god kvalitet med 3 lag i servietten og en flot præget bort rundt i kanten.  Sidst men ikke mindst kan du her i sortimentet også finde en spændende inspirationsbog med kreative ideer til projekter med brug af kageservietter på flere forskellige måder.

Kreative ideer med kageservietter
De flotte servietter med motiv er selvfølgelig først og fremmest beregnet som almindeligt tilbehør til din borddækning. Vi kan dog foreslå dig andre gode ideer også, hvor du kan bruge de flotte mønstre fra kageservietterne til forskellige kreative projekter. Det kunne f.eks. enten være decoupage eller som stencils til forskellige mønstertryk.

Decoupage med kageservietter
Kageservietter er utroligt gode til projekter med decoupage. Ved decoupage kan man påføre forskellige papirmaterialer som overflade på dekorationsemner som pap, træ eller glas. Hvis du skal lave decoupage med almindelige servietter, bliver det bedst ved kun at bruge det yderste lag af servietten, hvor du skal pille de 2 hvide lag fra. Herefter skal du på dekorationsemnet pensle decoupagelim hvor du ønsker at påføre servietten eller dele af den. Når du har placeret servietten hvor du ønsker, skal du med en tør pensel stryge henover servietten, så den glatter ud og suger sig fast til lak og materiale. For ekstra holdbarhed, kan du når det er tørret også give det en gang yderlakering, så laget er beskyttet.
Du kan finde masser af forskelligt lak til decoupage her på siden også, hvor du også kan vælge blandt forskellige effekter.

Mønstertryk med kageservietter
En anden måde du kan benytte udvalget af servietter til er mønstertryk. Hertil skal du vælge blandt de forskellige kageservietter, som findes i sortimentet af servietter. Kageservietter kan bruges til projekter hvor du skal male med acrylmaling og lignende.
Enten kan du male hele serviettens overflade, og herefter trykke det videre over på dit lærred, hvorefter du får flotte mønstereffekter. Du kan også på en tør overflade af noget du har malet i forvejen, holde servietten op, og duppe med maling, som så laver mønster efter de huller der er i kageservietten. Et godt forslag til maling af god kvalitet til et sådan projekt, kan være vores super populære Plus Color maling, som findes i et væld af flotte farver.