Dækkeservietter

Dækkeservietter til lave priser. Køb dækkeservietter i flere varianter og farver. ✓ Super kvalitet ✓ Prisgaranti ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Dækkeservietter Dunicel Duni mørkeblå 30 x 40 cm - 100 stk
1 anmeldelser
Før DKK 629,00
DKK 534,65 pr. Pakker
På lager - Levering 1-3 hverdage

Dækkeservietter » Køb billige dækkeservietter online

Hos Grafical.dk har vi et stort udvalg af dækkeservietter til enhver smag. Du kan bruge en dækkeserviet på enten sofabordet, kaffebordet eller spisebordet. Så beskytter dækkeservietten bordet, hvis du er så uheldig at spilde din kaffe eller mad. Især træborde der er ubehandlede kan tage skade af at man spilder noget på dem. Så for at skåne dit møbel, anbefaler vi helt klart at du prøver at købe en, eller flere dækkeservietter. De er nemme at rengøre og kan bruges til enhver lejlighed. Her hos Grafical.dk kan du finde dækkeservietter stof og silikone dækkeservietter i stort udvalg til billige priser. Du finder det hele lige her på siden.

Dækkeservietter fra Duni

Vi har mange forskellige slags dækkeservietter fra Duni til gode priser. De fås i både mønstre og i helt ensfarvede designs, så du kan holde din stil helt neutral eller meget farverig. Der er også forskellige slags temaer, så der er til både jul, vinter og påske.

Det kan også være en idé at have nogle i forskellige farver, så der er nogle at skifte ud af, når du trænger til lidt fornyelse. Du kan evt. købe nogle smarte servietter som matcher dine dækkeservietter. De fås i masser af forskellige farver. Match evt. med andre af dine farver i hjemmet, så der kommer en rød tråd, imellem alle dine pynteting. Det kan eksempelvis være sorte dækkeservietter, hvide dækkeservietter eller røde dækkeservietter. De har nemlig mere end bare en funktion. Ikke nok med at de beskytter bordet mod skader, så er de også med til at lave en super fin borddækning. Derfor skal du også gøre op med dig selv om, det skal være store eller små dækkeservietter, og hvilken form de skal have. Du finder alle de billige stof dækkeservietter lige her på siden.

Køb tilbehøret til dækkeservietter

Det vil også være flot at købe en dug til bordet, og så lægge dækkeservietter ovenpå, for at give et flot farvespil på dit kaffebord. Se vores store udvalg af duge til enhver festlig lejlighed. Kun fantasien sætter grænser for farvesammensætningen.

Hos Grafical.dk har du rig mulighed for at sammensætte dine forskellige borddæknings ønsker med dækkeservietter, bordløber og bestikservietter, så du får den ønskede atmosfære. Dette gælder selvfølgelig både til fest, men også i din hverdag.

Hvis du har et træbord er dækkeservietter læder næsten ikke til at undvære, et træbord kan der nemlig hurtigt komme mærker i, derfor bruger man ofte dækservietter, da de beskytter bordet og pynter flot. Du kan få dem i læder og bambus, hvor de er ensfarvede og du kan få dem med mønster. Vi forhandler mange i mærket Dunicel, men vi har også mange med mærket Gastro-Line.

Har du spørgsmål til dækkeservietter?

Mangler du dækkeservietter børn, så børnebordet også kan se helt skarpt ud, eller leder du efter specifikke dækkeservietter sort? Her hos Grafical.dk finder du mange forskellige dækkeservietter tilbud, der er med til at festforberedelserne bliver det helt store hit. Med billige dækservietter er du sikker på den flotteste borddækning. Husk at du her hos Grafical.dk også kan købe bordservietter og alt andet, du skal bruge til festbordene.

Har du spørgsmål til vores dækkeservietter, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Ellers er det bare at tage et kig er på siden, og køb den dækserviet der passer bedst til din borddækning.

Dækkeservietter FAQ

Nedenfor har vi forsøgt at samle nogle af de oftest stillede spørgsmål vi har fået om dækservietter.

Hedder det dækkeservietter eller dækservietter?

Det korrekte danske ord er dækkeservietter.k Det refererer til de beskyttende eller dekorative underlag, der bruges på bordet under tallerkener, bestik og glas under måltider for at beskytte bordet mod pletter og slid samt for at tilføje en æstetisk dimension til borddækningen.

Hvad er dækkeservietter?

Dækkeservietter (også kendt som dækservietter) er beskyttende eller dekorative underlag, der bruges til at beskytte bordet mod pletter, varme og slid. De er designet til at blive placeret under tallerkener, bestik og glas under måltider og kan også tilføje et æstetisk touch til borddækningen.

Hvilke materialer er dækkeservietter normalt lavet af?

Dækkeservietter (ofte kaldet dækservietter) kan fremstilles af forskellige materialer, herunder bomuld, linned, plastik, silikone og læder. Hver type materiale har sine egne egenskaber og fordele, så du kan vælge det, der passer bedst til dine behov.