Kopunderlag

Hos Grafical.dk kan du købe papirunderlag til kopper. Vælg mellem 2 forskellige slags. Den ene er 7-lags og den anden er 8-lags.
Kopunderlag med flot mønster. Vi har 2 forskellige slags. Den ene er 7-lags og den anden er 8-lags. De er begge lavet af papir og er i 100% nyfibre.

Kopunderlag bruges ofte når du får serveret en kop kaffe eller kakao på en café. Den bruges som underlag under koppen, så hvis man spilder suger den kaffen op, således det ikke ligger i underkoppen. Samtidig er kopunderlaget flot og pynter under kaffekoppen.

En café tur og en kop kaffe, så skal der noget sødt til. ofte bliver der lagt en kaffeserviet med, men du kan også selv købe kaffeservietter her. Kaffeservietter bruges til en lille småkage eller bare til at tørre fingre og mund efter du har spist.

Det er altid super hyggeligt med stearinlys på bordet, det giver en god stemning her kan du købe mange forskellige slags stearinlys. Nu har du nogen af de vigtigste ting til en hyggelig café tur, måske du skulle prøve at efterligne det derhjemme? Måske inviterer veninderne over på en kop kaffe og danne en super hyggelig stemning, om om det var på café i sad, bare meget meget billigere. Det er bare at komme i gang.