Juleservietter

Juleservietter i stort udvalg. Fold servietter jul og imponer dine gæster ✓ Hurtig levering ✓ Skarpe priser ✓ +15.000 Trustpilot anmeldelser

Juleservietter » Køb jule servietter til skarp pris

Her finder du vores kæmpe udvalg af juleservietter til dit julebord. Her er både folde juleservietter middag med særlige julemotiver og servietter i julefarver såsom rød, grøn og guld. Når du skal pynte julebord er et af de vigtigste elementer dine juleservietter foldning. Dine servietter er nemlig med til at fastlægge farvetemaet for din julepynt. Derudover er det vigtigt at huske at dine hæklede juleservietter , juleservietter stof eller juleservietter papir foldning også tjener et praktisk formål. Selvom en serviet er flot, er det nemlig ikke ensbetydende med, at den også er velegnet til brug som serviet. Du kan derfor overveje at kombinere din juleborddækning med flere slags servietter. De der pynter og de der er til reel brug som serviet.

Lave en flot servietfoldning jul

Med vores store udvalg af folde servietter, kan du finde noget til ethvert behov. Hvis man vælger at bruge tid på juleservietter foldning, kan man lave et rigtig flot julebord, som vil imponere alle de inviterede gæster juleaften. Der findes at hav af forskellige muligheder, når man skal fold servietter. Man kan f.eks. folde sin serviet med lommer, folde dem som et hjerte eller man kan gå all in og lave juleservietter foldning som et juletræ. Det er ikke ualmindeligt, at folk kombinerer farvestrålende juleservietter 40x40 med påtrykte motiver med ensfarvede juleservietter i en komplementærfarve. Dine juleservietter skal naturligvis også passe sammen med din juledug.

Vi har meget andet til at pynte bordet med juleaften. Se udvalget til juleborddækning her.

Stort udvalg af jule servietter

I vores sortiment af servietter jul kan du selvfølgelig finde servietter i de traditionelle julefarver som f.eks. juleservietter grøn. Dog har vi også folde servietter jul i andre farver såsom juleservietter guld og sølv. Servietterne kan købes med mange forskellige motiver med julemanden, iskrystaller, nisser, snelandskaber og meget mere. Er du mere til det simple og enkle, har vi selvfølgelig også ensfarvede fold juleservietter, så der er noget for enhver smag.

Hvordan folder man juleservietter?

Der er som sagt rigtig mange forskellige idéer til, hvordan du kan folde dine servietter til juleaften. En af de klassiske når man snakker foldning af juleservietter, er det at folde et juletræ. Ved at lave en sådan jule servietfoldning vil du helt sikkert imponere dine gæster. Hvis du skal give servietterne et ekstra touch, kan man f.eks. bruge en kanelstang eller en sukkerstok som stamme. På den måde bliver der også lidt ekstra sød til de små.

Her får du en simpel og kort guide til, hvordan det kan gøres at folde juleservietter som et juletræ:

1. Læg juleservietten på bordet og start med at folde det øverste lag ind på servietten.
2. Nu bliver du ved med resten af lagene, så du til sidste har 5 spidser.
3. Servietten vendes og de to sider foldes ind, så du faktisk har juleservietter med en diamantform.
4. Juleservietten vendes med fronten op igen, og nu bøjer du spidsen ind fra hvert lag, så det kommer ind under det næste lag.
5. Nu er det færdig med at folde dine juleservietter. Du kan nu lægge dem på dine tallerkner - tilføj evt. ekstra pynt, hvis du ønsker det.

Vil du ikke gå glip af gode tilbud på juleservietter? Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev! På den måde går du aldrig glip af skarpe priser på juleservietter og andre spændende kampagner. Skulle der mod forventning opstå problemer med din bestilling, er du meget velkommen til at kontakte vores dygtige kundeservice på mail eller telefon.