Frokostserviet 1/4 fold

Hos Grafical.dk har vi et stort udvalg af frokostservietter 1/4 fold. Du finder dem i 1-, 2- og 3-lags og i mange forskellige farver. Du kan ikke købe frokostservietterne enkeltvis, dog er det meget forskelligt hvor mange du skal købe, det kommer an på modellen du køber. Nogen sælges i pakninger af 100, andre 1600, 2000, 3000 eller 4000, det er meget forskelligt hold derfor øje med hvad der står. Du skal huske, at prisen er prisen per styk og ikke for dem alle 2000.

Frokostservietter har du sikkert oplevet hjemme hos din bedstemor, mormor eller farmor. Vi ser det ikke så ofte mere som vi førhen har gjort. Du kan vælge mellem mange farver.  Frokostservietterne er 1/4 fold og er i super god kvalitet. Du kan få servietterne i 1-, 2- og 3- lags. Vi forhandler mange servietter i Duni, Gastro-Line, T3 Natural og Bulkysoft. Servietterne var 33cm x 33cm. Servietterne kan fås i 100% nyfibre og 100% genbrugsfibre. Frokostservietterne kan også fås i 1/8 fold der har vi også et stort udvalg til billige penge og levering til døren.

Når du dækker op med servietter ser det super flot ud med en dug under. Her kan du finde et stort udvalg af  duge i mange farver og kvaliteter.

Hvis du virkelig ønsker at lave et smukt frokostbord er bestiklommer et godt valg bestiklommer giver et ekstra pift til dit opdækket frokostbord.