Flamingobeskyttelse

Polystyrolplader S80 1200x600x10mm  - 50 stk
1 anmeldelser
Før DKK 1.639,00
DKK 1.393,15 pr. Pakke
På lager - Levering 1-3 hverdage
Flamingobeskyttelse til sikker emballering af dine varer. Vælg mellem polystyrolplader i forskellige tykkelser samt polystyrolhjørner i forskellige størrelser. Flamingoen tager af for stød ved forsendelse af møbler m.v. Flamingo beskyttelse dækker over mange ting. Det er primært produkter der beskyttende. Vores flamingobeskyttelse fås som pakkefyld i grøn Flo-pak fyld. Det fylder godt i papkasser og det der ligner. Et godt alternativ til Flo-paks pakkefyld er Stjernefyld i flamingo - Billig og god kvalitet.

Du kan også finde nogen gode flamingoark, til at ligge i mellem dine varer, der skal være i samme pakke. Så undgår du unødvendige skader på dine varer. Arkene fås i forskellige tykkelser og fås fra 10-30 mm. Der findes ikke forskellige størrelser, men hvis de er for store kan man ved flamingo til passe størrelsen til kassen. Super effektivt og billigt. Flamingoarkene sælges i pakker med 16 stk, 30 stk og 50 stk. Mængden af flamingoark afhænger af, hvilken tykkelse du vælger. Hvis du ikke synes flamingoark er noget for dig, så har vi også andre muligheder for mellemlægspapir. Her kan du se vores store udvalg af forskellige typer mellemlægsark klik her- og se vores store udvalg af mellemlægsark.

Ligesom vi har hjørne- og båndbeskyttere til palle varer, som er lavet i plast, så har vi selvfølgelig også hjørnebeskyttere i flamingo. Flamingo hjørnerne fås i forskellige størrelser og tager effektivt stød og sørger for dine varer kommer sikkert frem. Flamingo hjørnerne fås i pakker med 360 stk og 720 stk, alt efter hvilken størrelse du vælger på dine flamingohjørner.

Effektiviteten på flamingo er i top, det beskytter dine varer og sørger for det kommer sikkert frem. De modabsorbere stød og slag, som gør at din pakke er beskyttet ekstra godt.