Båndbeskyttere | Hjørnebeskyttere

Hjørnebeskyttere og båndbeskyttere bruges til at sikrer dine pallevarer bedst muligt. De er udformet i sort plast og fås i forskellige størrelser. Under transport er der stor mulighed for, at dine palle varer bliver beskadig gjort ved stød og slag. Det kan du undgå ved at benytte båndbeskyttere og hjørnebeskyttere. De beskytter hjørne mod slag og stød, så er der mindre chance for at dine varer på en palle bliver udsat for unødvendig stød og slag. Vi har konkurrencedygtige priser på alle vores varer og hurtig levering.

Både hjørnebeskytterne og båndbeskytterene er lavet i plast, og fås i mange forskellige størrelser, så der er også en til det du står og mangler den til. Vi har også en enkelt slags hjørnebeskytter der er lavet i bølgepap.  

Hjørne- og båndbeskyttere er super let anvendelige og her på Grafical.dk har vi stærke priser på dem. De sælges i pakker af 360 stk, 800 stk, 1000 stk, 1200 stk eller 2000 stk. Antallet afhænger af hvilken model du køber.

Hjørne- og båndbeskyttere er i tæt familie med kant beskyttere, de hjælper også med at modabsorbere slag og stød. Dog beskytter kant beskyttere hele kanter på kassen eller pallen. Super effektive kantlister til stærke priser. Hvis du står og mangler noget til at udfylde din pakke, så har vi et stort udvalg af forskellige fyld produkter til din pakke. Effektivt og billigt pakkefyld - God kvalitet.