Kantlister | Vinkellister

Kantlister eller vinkellister, som det også kaldes, beskytter dine pallevarer mod slag og stød. Vælg mellem flere forskellige størrelser i brun eller hvid karton. Bestil i dag og vi leverer i morgen. Vi fører kantlister/vinkellister af karton i mange forskellige længder og i farverne hvid og brun.

Kantlister i karton fra knap en meter i længden. De er lavet af mange lag pap og limet sammen, og er derfor meget robuste. Bruges til f.eks. indvendig afstivning af emballager, beskyttelse af paller ved brug af strapbånd, og generel stabilisering . Listerne kan skæres eller klippes over i ønsket længde.
Kantlisterne bruges overalt i industrien som afslutninger eller beskyttelse mod skarpe kanter, og kan være med til at give et produkt en flot finish i form af en afslutning på en kant. Eller bare til at beskytte dine varer ved forsendelse.

Udvalget er stort, og der findes mange forskellige størrelser, så kig vores udvalg igennem og se om vi har den kantliste du står og mangler.

På Grafical finder du også andre former for emballage bl.a. papkasser du kan lave dine forsendelser i. Der findes et hav af muligheder til forsendelser til næsten gratis priser.