ESD - Antistatisk emballage

Boblepose antistatisk rosa 300x400mm - 150 stk
Før DKK 1.589,00
Fra DKK 1.191,75 pr. Pakker
På lager - Levering 1-3 hverdage
Antistatisk emballage til sikring af printkort og komponenter mod statistiske udladninger. Vælg mellem forskellige størrelser af ESD beskyttelsesposer samt ESD forsendelseskasser med antistatisk skum. ESD er er en beskyttende pose eller kasse. ESD poserne beskytter mod statiske udladninger. ESD forsendelseskasserne er gode til forsendelse af varer der kræver lidt mere end en almindelig papkasse. ESD forsendelseskasserne er lavet af bølgepap, og benyttes ofte til forsendel af printkort og andre komponenter. Ofte er der antistatisk skum med i samme størrelse som kassen, ellers kan det købes ved siden af. Kasserne fås i størrelserne 70x70x40 mm, 255x195x30 mm og i 350x200x50 mm. Det første tal viser længden af kassen, det andet tal viser bredden på kassen og det sidste tal viser højden af kassen. Prisen er i bund og kvaliteten i top.

Du kan også få antistatisk emballage, det bruges ofte til beskyttelse af følsomme produkter. Det kan være produkter som elektroniske komponenter, hukommelseskort, computerchips el lign. Det kan også fås i ruller og bruges som overfladebeskyttelse. Rullerne kan fås i størrelser 50cm x 50m og 100cm x 50m.

Hvis du ikke mener vores ESD beskyttende poser eller forsendelseskasser er noget du kan bruge, kan vi anbefale dig at kigge på en række andre produkter der minder meget om. Det kan være produkter som boblekuverter der giver en effektiv beskyttelse, det kunne også være postordreposer der er gode til forsendelse af tøj og tekstil, det kunne også være vores billige og beskyttende postæsker.

Et godt alternativ til vores antistatiske emballage kan være fyldprodukter der er perfekt til at udfylde den sidste plads i pakken.

Se også vores store udvalg af Foam som bruges til beskyttelse af dine forsendelser.