Strapbånd

Køb PP strapbånd. Stort udvalg af pakkebånd, pallebånd og PP bånd med hurtig levering ✓ Lave priser ✓ Billig fragt ✓ +15.000 Trustpilot anmeldelser

Strapbånd » PP strapbånd tilbud på Grafical.dk

Strapbånd til billige priser. Vælg mellem bånd i PET, PP eller tekstil. Bestil i dag og vi leverer i morgen. Grafical.dk har også Bølgepap, Snor | Sejlgarn og Tape | Klisterbånd. Strapbånd dækker over mange ting. Det er bl.a. det der holder mærkesedlerne fast på dit ny købte tøj. Swiftach er navnet. De bruges til at fastholde mærkesedler på alt tøj og tekstil med mere. Super smart og fås super billigt. Swiftach fås i pakker med 5 stk, 5000 stk eller 10000 stk. Som tilbehør til swiftach kan du købe en swiftach pistol, som sætter dine swiftach fast til tøjer el. lign. Den fås både i rød og gul. Den gule er med sakse greb og den røde er med pistolgreb. Så Grafical.dk er din foretrukne strapbånd forhandler.

Hvad er strapbånd?

PP-strapbånd er også kaldet PP strap, PP strapping eller PP bånd benyttes til, at vikle om paller med let-middelsvær gods. PP-strapbåndene kan varmesvejses og kan anvendes i både hel- og halv automatiske palleomsnøringsmaskiner. Strapbåndene fås i hvid, sort og grøn. Du kan også få strapbåndene i tekstil, som kræver metalspænder. Metalspænderne fås tekstil- og britanium bånd og til de almindelige strapbånd, det skal du være ekstraopmærksom på. Hvis du ikke føler du selv kan stramme PP båndene ordentligt og ikke ønsker at få ødelagt dine fingre, har vi en spændetang der er beregnet til PP-strapbånd og til PET-strapbånd. Du kan også købe en friktions svejser, som er  en varmesvejser, der kan benyttes til dine strapbånd eller pallebånd.

Tilbehør til strapbånd

Hvis du skal have sendt dine paller til udlandet, hvor de har restriktioner på træpaller, så kan du her købe din træ palle der er varmebehandlet og kan benyttes i lande med restriktioner. Hvis du gerne vil undgå din palle med strapbånd spænder eller båndstrammer plastbånd bliver våd under transporten, så kan du her købe hætter til billige priser- super brugervenlige.

Modtag tilbud på strapbånd

Hvis du husker at tilmelde dig vores nyhedsbrev, er du sikker på at modtage tilbud på PP strapbånd og andre spændende produkter direkte i din indbakke. Skulle du mod forventning have brug for hjælp til at gennemføre din bestilling, eller har du brug for vejledning til valg af strapbånd, er du selvfølgelig altid meget velkommen til at kontakte vores dygtige kundeservice på mail eller telefon.

Strapbånd FAQ

Her finder du ofte stillede spørgsmål om strapbånd.

Hvor kan man købe strapbånd?

På Grafical.dk kan du finde et stort udvalg af strapbånd, strapbånd spænder og meget andet. Vi er en stor dansk webshop med +50.000 produkter inden for emballage, kontorartikler, hobbyartikler, husholdningsprodukter, IT-tilbehør og meget andet. Klik dig igennem vores udvalg og find de PP strapbånd, som du står og mangler.

Hvad er strapbånd til?

Med strapbånd kan du hurtigt og effektivt fastgøre produkter på en pakke. På den måde kan du transportere ordren hurtigt og sikkert ud til din kunde. Vi har strapbånd i mange forskellige bredder og længder, så der er helt sikkert en god mulighed for at finde det, som du har brug for. Vores pakkebånd er meget nemme at arbejde med.