Fejekost

Fejekost - 130cm grå gummi med teleskopskaft
1 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage
Køb fejekost til billige priser på Grafical.dk. Her finder du vores brede udsnit af forskellige koste til diverse formål. Find blandt andet din næste tjærekost, håndkost, lobbykost eller støvkost lige her. Se det store udvalg og vælg mellem forskellige hårdheder blød, mellemhård og hård samt bredder såsom smal, mellem eller bred fejekost..  

Kender du det, når skaftet knækker eller hovedet på din fejekost ryger af? Det er der råd for. På Grafical.dk kan du nemlig købe delene hver for sig, så du ikke behøver at anskaffe en helt ny kost, hvis du var glad for den, du havde. Det er ligesom med et par sko, en god fejekost skal slides lidt til, før den er bedst.

Fejebakker kan også bruges til at samle ungernes legetøj op på en hurtigere måde. Hvis du har trægulve eller klinker, så vil det være en fordel at vælge en fejebakke metal eller i plastik med en gummikant eller gummilæbe, som det hedder på fagsprog. Så ridser du ikke gulvet, når du skraber hen over det. Hvis du har gulvtæpper, er det bedst at vælge et fejeblad i plast eller metal uden gummilæbe, så glider den bedst henover tæppet. Vi har også fejebakkesæt, hvor du også får en lille fejekost med.

Det er ikke ligegyldigt hvilken type børster, du skal bruge til de enkelte overflader og formål. Vi har et stort udvalg af forskellige materialer og hårdheder, så du kan finde den bedst egnede fejekost med de helt rigtige børster til dit formål. Du kan læse under de forskellige koste og børstehoveder, hvad de består af og hvad de egner sig til.

Er det større områder, du skal rengøre, kan det godt være, at en fejekost og skovl ikke rækker. Der skal måske en selvkørende rengøringsmaskine til, så arbejdet bliver gjort hurtigere og mere optimalt.