Fejekoste

Køb fejekost online på Grafical.dk. Tilbudspriser på blød kost og fejekost udendørs ✓ Stort udvalg ✓ God kvalitet ✓ +15.000 Trustpilot anmeldelser

Fejekost » Lave priser på fejekoste, gadekoste og børster

Køb fejekost til billige priser på Grafical.dk. Her finder du vores brede udsnit af forskellige koste til diverse formål. Find blandt andet din næste tjærekost, håndkost, lobbykost eller støvkost lige her. Se det store udvalg og vælg mellem forskellige hårdheder blød, mellemhård og hård samt bredder såsom smal, mellem eller bred fejekost.  

Fejekost udendørs

Kender du det, når skaftet knækker eller hovedet på din fejekost ryger af? Det er der råd for. På Grafical.dk kan du nemlig købe delene hver for sig, så du ikke behøver at anskaffe en helt ny kost, hvis du var glad for den, du havde. Det er ligesom med et par sko, en god fejekost skal slides lidt til, før den er bedst. Derhjemme har jeg både en almindelig fejekost udendørs og en ergonomisk feje kost, begge er Fiskars koste. Jeg må sige, at jeg foretrækker den almindelige type fejekoste, fordi den ergonomiske fejekost udendørs er meget tung i børstehovedet, så det hurtigt bliver trættende og hårdt i armene at feje et større område med den udgave af feje kost. En udendørs kost er typisk en stiv kost, fordi de stive børster fungerer godt på fliser og asfalt, som er ru i overfladen.

Den populære gadekost

Mangler du en rigtig god havekost til fliserne? Så har vi den meget populære gadekost, det er den som vi kalder Vikan fejekost træ. Vikan kost har et kostehoved med røde børster, som vi kender dem. Den har stive børster, som gør at den effektivt fjerner snavs og sne. Til fejekosten skal du have fundet det kosteskaft der passer til, så du har en fejekost med skaft. Du kan blandt andet også se vores andre produkter, så som Vikan fejekost med naturhår. Hvis du klikker ind på den fejekost du påtænker at købe, så kan du under beskrivelse se hvilken skaft der passer til. Så måske har du allerede skaftet derhjemme og blot trænger til at nyt kostehoved, så er det jo nemt og billigt at handle her på Grafical.dk. Lagervarer bliver leveret mellem 1 til 3 hverdage, så kan du komme igang med dit fejearbejde.

Udover den ovenfor omtalte Vikan gadekost har vi også andre slags gadekost, som du kan vælge imellem. Når du vælger gadekost er det vigtigt, at du vælger en gadekost der har stive kostehår da du må forvente, at din gadekost skal kunne holde lidt mere end en traditionel indendørs fejekost. Derudover har en gadekost også oftest et bredere hoved, da den bruges på større områder end en fejekost til indendørs brug. Samtidig skal en gadekost ikke nødvendigvis "manøvrere" omkring helt så mange forhindringer som den fejekost du bruger indenfor.

Feje kost er dit uundværlige værktøj til renlighed og orden

Rengøring er en vigtig del af enhver husstand eller arbejdsplads, og en god feje kost er uundværlig i denne sammenhæng. Fra køkkengulvet til værkstedet - en højkvalitets feje kost sikrer, at dit miljø forbliver rent og indbydende. En feje kost er ikke bare et stykke træ med børster. Det er dit første forsvar mod snavs, støv og affald, der ellers kan ophobe sig og skabe et uhygiejnisk miljø. De bedste fejekoste er designet til at være ergonomiske, holdbare og effektive i brug, hvilket gør rengøringsprocessen både nem og effektiv.

Indendørs kost og fejebakke

Fejebakker og en fejekost indendørs kan også bruges til at samle ungernes legetøj op på en hurtigere måde. Hvis du har trægulve eller klinker, så vil det være en fordel at vælge en fejebakke metal eller i plastik med en gummikant eller gummilæbe, som det hedder på fagsprog. Så ridser du ikke gulvet, når du skraber hen over det. Ellers kan du holde fejebladet stille mens du bruger din fejekost til at feje legetøjet hen på det. Hvis du har gulvtæpper, er det bedst at vælge et fejeblad i plast eller metal uden gummilæbe, så glider den bedst henover tæppet. Vi har også fejebakkesæt, hvor du også får en lille fejekost med. Vi forhandler også den populære fejekost med opsamler, som er et sæt med både fejekost og bakke, hvor bakken har et langt skaft, så man ikke behøver at bukke sig ned for at feje skidtet op på bakken. Den er mest anvendelig som en indendørs fejekost.

Stiv kost eller blød fejekost

Det er ikke ligegyldigt hvilken type børster, du skal bruge til de enkelte overflader og formål. Vi har et stort udvalg af forskellige materialer og hårdheder, så du kan finde den bedst egnede fejekost med de helt rigtige børster til dit formål. Du kan læse under de forskellige koste og børstehoveder, hvad de består af og hvad de egner sig til. Vores store udvalg af koste er netop en af fordelene ved at købe fejekost på Grafical.dk.

Alt i koste og rengøringsartikler

Er det større områder, du skal rengøre, kan det godt være, at fejekoste og skovle ikke rækker. Der skal måske en selvkørende rengøringsmaskine til, så arbejdet bliver gjort hurtigere og mere optimalt. Det er dog væsentligt dyrere at købe end en fejekost, så du skal have et meget stort behov, hvis tidsbesparelsen skal kunne opveje merprisen ift. en billig fejekost. Vi har et stort udvalg af special koste til køkkener, produktion og meget mere. Samtidig kan du også købe alle mulige rengøringsartikler og rengøringsmidler på webshoppen.

Fejekoste FAQ

Her kan du se de ofte stillede spørgsmål om fejekoste.

Hvad er en fejekost?

Det er en kost, som bruges til at feje skidt, blade eller andet sammen med. Du kan finde både store, små, smalle og brede fejekoste.

Hvilke materialer kan en fejekost være lavet af?

Fejekoste kan være lavet af en række materialer, inklusive:
Træ
Plastik
Metal (skaftet)
Naturlige fibre (såsom strå eller hestehår)
Syntetiske fibre (såsom nylon)

Hvordan vælger jeg den rigtige fejekost?

Valget af fejekost afhænger af, hvad du skal bruge den til. For indendørs brug, kan en kost med blødere børster være mere effektiv, mens en stivere kost kan være bedre til udendørs brug eller til at feje groft skidt op.

Hvor køber man en fejekost?

Du kan finde et stort udvalg af fejekoste på Grafical.dk. Her finder du både børstehoveder og skafte til din kost.

Hvad skal jeg bruge udover en fejekost?

Man skal finde noget man kan samle sit affald op med og putte det ned i. Det kan enten være en fejebakke, en affaldspose eller en skraldespand.

Fejekost tilbud

Hvad end du er på udkig efter en billig fejekost indendørs eller fejekost udendørs, så er du kommet til det helt rette sted. Her finder du nemlig hver dag en billig fejekost. Og vil du gerne have et ekstraordinært godt fejekost tilbud, kan du også finde det her på siden. Vi har nemlig fra tid til anden særlige tilbudskampagner på fejekost og andre produkter til rengøring. Hvis du ikke vil gå glip af et sådant fejekost tilbud skal du tage at skrive dig op til vores nyhedsbrev. Så giver vi dig besked, når der næste gang er fejekost tilbud.