Affaldscontainer

Køb affaldscontainer online på Grafical og få den leveret til døren. Hurtigt sikkert og nemt.

Mangler du en billig affaldscontainer?

Søger du en affaldscontainer til en lav pris? Så tag et kig på vores store udvalg. Hvad end du har brug for en stor affaldscontainer på 770 liter eller den klassiske affaldscontainer 240 liter eller endnu mindre f.eks. affaldscontainer 140 liter eller endnu mindre - så har vi et kæmpe udvalg at vælge imellem.

Affaldscontainer byggeplads

Skal du bruge en affaldscontainer til byggeplads? Så skal du sikre dig, at det er en container der ikke alene har plads til meget affald, men også kan klare stor vægt, da der ofte vil komme rester af byggematerialer, der ikke kan gemmes i denne type affaldscontainer. Vi anbefaler derfor en stor 770 liter affaldscontainer til denne type job.

Affaldscontainer til forskelige typer affald

Hos Grafical finder du affaldscontainere i mange forskellige farver. De fleste er kender den klassiske affaldscontainer i grøn, men du kan også finde dem i andre farver. Blå og Sort er f.eks. også meget populære. Med farvede affaldscontainere er det f.eks. let at holde styr på hvilken container bestemte typer affald skal i. Haveaffald i grøn container, husholdningsaffald i en sort container, farligt affald i en gul og elektronisk affald i en blå affaldscontainer f.eks.
Du kan naturligvis også finde affaldscontainere med særlige trækvogne der gør dem ekstra mobile. Her kan der påmonteres skovle og koste, så de er ideelle, når der f.eks. skal ryddes op på udearealer mm.  Mangler du i stedet noget, der er lidt mindre og som måske kan bruges til indendørs brug, kan vi anbefale et kig på vores udvalg af affaldsstativer. Du kan finde dit næste affaldsstativ til billige penge lige her.