3-lags servietter

Servietter Tork 3-lags 15134 hvid - 1|8 fold - 39 cm - 1200 stk
1 anmeldelser
Før DKK 549,00
DKK 466,65 pr. Karton
På lager - Levering 1-3 hverdage
Hos Grafical.dk har vi et kæmpestort udvalg af både hobbyartikler, husholdning, it- udstyr, catering og emballage. Der er over 50.000 forskellige varenumre at vælge imellem. Det gør det super nemt for dig, når du skal have fyldt depoterne op, da du kan få rigtig mange ting det samme sted. Opretter du en bruger på vores side, så kan du sætte alle tingene du skal bruge på en huskeseddel, så du kan se det når du skal bestille igen.
Vi har et stort udvalg af 3- lags servietter fra både Tork, Duni og Katrin i mange forskellige farver. Servietterne er i forskellige formater og der er også varianter der kan bruges i forskellige dispensere.
Hvis du skal holde fest, og skal bruge alt til et komplet bord, så har vi alt hvad du skal bruge hertil. Se vores store udvalg af stearinlys (LINK), som findes i et stort udvalg af farver. Levende lys på dit bord, giver en super hyggelig stemning til din fest, og en dejlig varm fornemmelse i rummet.
Se også vores store udvalg af duge (LINK), vi har i flere farver, materialer og størrelser. En dug kan beskytte dit bord til festen, og give dig et mere hyggeligt look.  Bestiller du vores lagervarer, har vi hurtig levering. Så kan du lynhurtigt komme igang med at få dækket bord til din fest. 3- lags servietter er dejligt tykke, og giver dig en god oplevelse. Vi har et stort udvalg af både ensfarvede servietter, mønstrede servietter og servietter med motiver til enhver årstid, og til forskellige temaer. Det er kun fantasien der sætter grænser for dine muligheder. Der er flotte juleservietter med forskellige motiver, alt efter om du kan lide der er masser af farve på, eller om du kan lide et meget neutralt look. Der er masser af muligheder.