Syltetøjsglas

Her kan du købe syltetøjsglas i forskellige størrelser til billige priser og få dem leveret hurtigt direkte til din adresse både privat og erhverv. Vores henkogningsglas er egentlig billige små glas med låg, som du kan bruge til at sylte syltetøj, marmelade, rødbeder, agurker eller asier i. Udover syltning kan du også bruge glassene som opbevaringsglas til madopbevaring af krydderier, nødder, slik, rosiner, karameller, bolcher eller opbevaring af knapper, nåle og andre små ting i. På nogle restauranter, caféer og morgenmads buffetter bruger man syltetøjsglas til noget helt andet. Her serverer de nemlig desserter eller yoghurt, A38, ymer eller andre surmælksprodukter i sylteglas, for at gøre det lidt anderledes og hyggeligt samt give kunderne en lidt anderledes oplevelse.

Som sagt kan du vælge henkogningsglas i flere størrelser lige fra små sylteglas, der kan rumme 1 dl op til store syltetøjsglas 1 liter. De fleste af vores glas i denne varegruppe er syltetøjsglas med skruelåg mens nogle stykker af vores opbevaringsglas har løst låg til at lægge ovenpå glasset i en fordybning, så låget ligger fast.

Du kan ofte finde syltetøjsglas tilbud på Grafical.dk, og du vil med fordel kunne tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du får en mail, når vi har udsalg, gratis fragtfri levering og andre kampagner på opbevaringsglas og andre glas med skruelåg.

En af fordelene ved syltetøjsglas og glas opbevaring med låg er, at du med marmeladeglas reducerer brugen af plastik og sølvpapir både af hensyn til miljøet og klimaet men også for dig selv, dine kunder, medarbejdere, familie og gæster.