Syltetøjsglas

Køb syltetøjsglas til faste lave priser. Bestil Weck sylteglas og marmeladeglas online ✓ Billig fragt ✓ Hurtig levering ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Clips til Weck sylteglas - 12 stk
1 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage

Syltetøjsglas » Tilbudspriser på Weck sylteglas

Her kan du købe syltetøjsglas eller sylteglas i forskellige størrelser til billige priser, og få dem leveret hurtigt direkte til din adresse både privat og erhverv. Vores henkogningsglas er egentlig små syltetøjsglas med låg, som du kan bruge til at sylte syltetøj, marmelade, rødbeder, agurker eller asier i. Her hos Grafical.dk finder du syltetøjsglas præcis til det formål, du står og skal bruge sylteglas til. Vi har flere forskellige syltetøjsglas med skurelåg, så du er sikker på at holde indholdet godt lukket inde. Se vores billige syltetøjsglas lige her på siden. Nyhed: Weck sylteglas.

Hvad kan et sylteglas bruges til?

Udover syltning kan du også bruge glassene som opbevaringsglas til madopbevaring af krydderier, nødder, slik, rosiner, karameller, bolcher eller opbevaring af knapper, nåle og andre små ting i. På nogle restauranter, caféer og morgenmads buffeter bruger man syltetøjsglas til noget helt andet. Her serverer de nemlig desserter eller yoghurt, A38, ymer eller andre surmælksprodukter i sylteglas, for at gøre det lidt anderledes og hyggeligt, samt give kunderne en lidt anderledes oplevelse. Står du og mangler syltetøjsglas til en god pris? Så kan Grafical.dk heldigvis hjælpe. Vi kører ofte super kampagnetilbud på vores varer, så du kan finde et rigtig godt syltetøjsglas tilbud. Tilmeld dig nyhedsbrevet, og du får besked, når kampagnen starter på vores syltetøjsglas.

Flere muligheder med weck sylteglas

Som sagt kan du vælge henkogningsglas i flere størrelser lige fra små sylteglas, der kan rumme 1 dl op til store syltetøjsglas 1 liter. De fleste af vores glas i denne varegruppe er syltetøjsglas med skruelåg mens nogle stykker af vores opbevaringsglas har løst låg til at lægge ovenpå glasset i en fordybning, så låget ligger fast. Om du vil bruge syltetøjsglas til opbevaring eller lave henkogning i syltetøjsglas er helt op til dig. Du kan få super gode syltetøjsglas lige her på siden til en rigtig hurtig levering.

Kreativ med Syltetøjsglas

Syltetøjsglas kan også bruges i hobbyverdenen. Som nævnt før er et syltetøjsglas fremragende til opbevaring af små ting. Og dem er der jo masser af, hvis man laver fine hobbyprojekter. Men selve syltetøjsglasset kan også være et hobbyprojekt i sig selv. Nedenfor finder du et par eksempler på forskellige Syltetøjsglas DIY projekter. Når du skal arbejde kreativ med syltetøjsglas er det ikke altid nødvendigt at bruge et par fine flotte nye glas. Du kan godt vælge et par billige syltetøjsglas til formålet - eller bruge et par aflagte (vi foretrækker naturligvis at du køber et par nye fra os, men til DIY-projekter, kan du ofte nøjes med et par gamle slidte. Og så kan du jo passende købe et par nye gode erstatninger for disse hos os.

Mal på syltetøjsglas

Et sjovt krea-projekt man kan lave sammen med børnene er maling på syltetøjsglas. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser. Du kan dekorere dem flot og bruge dem som opbevaring. Eller I kan pynte glassene med flotte farver og derefter fylde jord i, og planter blomster i syltetøjsglas. Vær i den forbindelse opmærksom på, at anvende lyse farver, hvis I skal fylde dem op med mørk jord, for bedre at kunne se den flotte dekoration af jeres syltetøjsglas.

I kan finde forskellige typer maling og tuscher til maling på syltetøjsglas her på shoppen.

Syltetøjsglas med lys

Syltetøjsglas kan også farves og derefter bruges som lys, lygter og lanterne. Der er f.eks. mange der laver Halloween syltetøjsglas lanterner. Hvor de maler glassene som græskerhoveder eller måske skelethovedet for at skabe uhygge.

Mærkater til syltetøjsglas

Man kan selvfølgelig også bare male kategorier på dem, så man ved, hvad de forskellige glas skal indeholde. Så er man også fri for at skulle til at printe etiketter til syltetøjsglas. Hvis man dog gerne vil udskifte sit indhold, kan det være en fordel med mærkater til syltetøjsglas. Skal indholdet af dit syltetøjsglas være fødevarer, er det bestemt også en fordel med mærkater og etiketter, så man kan vaske sylteglas efter brug. Lav et godt syltetøjsglas køb lige her på siden.

Du kan ofte finde syltetøjsglas tilbud på Grafical.dk, og du vil med fordel kunne tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du får en mail, når vi har udsalg på sylteglas, gratis fragtfri levering og andre kampagner på opbevaringsglas og andre glas med skruelåg.

En af fordelene ved syltetøjsglas og glas opbevaring med låg er, at du med marmeladeglas reducerer brugen af plastik og sølvpapir både af hensyn til miljøet og klimaet, men også for dig selv, dine kunder, medarbejdere, familie og gæster. Du kan købe alle vores syltetøjs glas ovenfor til gode priser. En af vores nye populære varer er Wech sylteglas, som vi har i 3 forskellige størrelser.

Syltetøjsglas FAQ

Nedenfor kan du se spørgsmål om sylteglas, som andre har spurgt om i henhold til syltetøjsglas og marmeladeglas.

Hvordan fjerner man lim fra sylteglas med skruelåg?

Lim kan fjernes fra marmeladeglas og syltetøjsglas ved brug af glasrens. Hvis du stadig har problemer med at fjerne limen, kan man benytte sig eddike.

Hvordan får man etiketter af marmedladeglas?

Du kan lægge glasset i blød natten over. Det blødgøre etiketten, så den falder af. Ellers kan man bruge en glasskraber til at fjerne resterne på glasset. Sidder limen stadig godt fast kan man bruge glasrens eller eddike.