Opbevaringsglas

Sæbeskål - 3x15x9,5cm klar
På lager - Levering 1-3 hverdage
Her kan du købe opbevaringsglas i flere forskellige størrelser til billige priser og få dem leveret hurtigt direkte til din adresse. Vores henkogningsglas er egentlig billige små glas med låg, som kan bruges til at sylte syltetøj, marmelade, agurker, asier og rødbeder i. Udover sylteglas kan du også bruge glassene til madopbevaring af krydderier, nødder, rosiner, slik, bolcher eller opbevaring af knapper, nåle og andre små ting i. På nogle caféer, restauranter, og morgenmads buffetter bruger man opbevaringsglas til noget helt andet. Her serverer de nemlig desserter eller yoghurt, ymer, A38 eller andre surmælksprodukter i syltetøjsglas, for at gøre det lidt anderledes og hyggeligt samt give kunderne en oplevelse.

Du kan tit finde opbevaringsglas tilbud på Grafical.dk, og det kunne være en god idé at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så får du nemlig besked, når vi har udsalg, gratis fragtfri levering og andre kampagner på sylteglas og andre glas med skruelåg.

En af fordelene ved opbevaringsglas og glas opbevaring med låg er, at du med marmeladeglas reducerer på brugen af plastik og sølvpapir både af hensyn til miljøet og klimaet men også til dig selv, dine kunder, medarbejdere, familie og gæster.

Som sagt kan du købe henkogningsglas i flere størrelser lige fra små syltetøjsglas, der kan rumme 1 dl op til store opbevaringsglas 1 liter. De fleste af vores glas i denne varegruppe er opbevaringsglas med skruelåg mens et par af vores sylteglas har et løst låg til at lægge ovenpå glasset i en fordybning, så låget ligger fast.