Opbevaringsglas

Køb opbevaringsglas på Grafical.dk. Vælg sylteglas, krukker og andre opbevaringsglas med låg ✓ Stort udvalg ✓ Billig fragt ✓ Prisgaranti
Clips til Weck sylteglas - 12 stk
5 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage

Opbevaringsglas » Køb opbevaringsglas med låg

Her kan du købe billige opbevaringsglas i flere forskellige størrelser til faste lave priser og få dem leveret hurtigt direkte til din adresse. På Grafical.dk finder du opbevaringsglas med låg som man skruer på, så glasset holder tæt. Disse opbevaringsglas med låg kaldes også syltetøjsglas, da de er gode til at sylte syltetøj, marmelade, agurker, asier og rødbeder i. Du finder også små opbevaringsglas, som står skarpt til servering af syltetøj, honning, guacamole, nødder eller hvad du ellers har af spændende madvarer i din café, restaurant eller derhjemme. Er du på udkig efter opbevaringsglas med trælåg, så finder du også det her på siden.

Krukker til køkken

Udover sylteglas kan du også bruge glassene til madopbevaring af krydderier, nødder, rosiner, slik, bolcher eller opbevaring af knapper, nåle og andre små ting i. På nogle caféer, restauranter, og morgenmads buffeter bruger man opbevaringsglas med låg til noget helt andet. Her serverer de nemlig desserter eller yoghurt, ymer, A38 eller andre surmælksprodukter i syltetøjsglas, for at gøre det lidt anderledes og hyggeligt samt give kunderne en delikat oplevelse.

Billige opbevaringsglas med låg

Du kan tit finde opbevaringsglas tilbud på Grafical.dk, derfor ville det være en god idé at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så får du nemlig besked, når vi har udsalg, gratis fragtfri levering og andre kampagner på opbevaringsglas køkken eller andre krukker køkken. En af fordelene ved opbevaringsglas med låg og glas opbevaring med låg er, at du med vores marmeladeglas reducerer på brugen af plastik og sølvpapir både af hensyn til miljøet og klimaet men også til dig selv, dine kunder, medarbejdere, familie og gæster.

Opbevaringsglas med skruelåg

Få tilbudspriser på opbevaringsglas online. Vælg syltetøjsglas samt andre glas med skruelåg i flere størrelser til opbevaring, sylteglas eller henkogningsglas. Du kan købe henkogningsglas i flere størrelser lige fra små opbevaringsglas til sylte, der kan rumme 1 dl op til store opbevaringsglas 1 liter. De fleste af vores glas i denne varegruppe er opbevaringsglas med skruelåg mens et par af vores sylteglas har et løst låg til at lægge ovenpå glasset i en fordybning, så låget ligger fast. Du kan samtidig købe gummiring og clips, så låget slutter tæt.

Opbevaringsglas FAQ

Se de ofte stillede spørgsmål om opbevarings glas nedenfor.

Hvor kan man købe opbevaringsglas?

Du kan købe små og store opbevaringsglas med låg på Grafical.dk.

Hvem kan bruge opbevaringsglas?

Man kan fx bruge glassene i din cafe, restaurant, på kontoret eller i hjemmet til opbevaring af forskellige fødevarer eller nibsting.

Hvor store er opbevaringsglas?

På Grafical.dk finder du opbevaringsglas i forskellige størrelser. Vi har glas der kan rumme fra ca. 100ml og op til 1 L.