Henkogningsglas

Stort udvalg af henkogningsglas i forskellige størrelser til billige priser og vi tilbyder dig at få dem leveret hurtigt direkte til din adresse både privat og erhverv. Vores sylteglas er egentlig billige små glas med låg, som du kan bruge til at sylte marmelade, syltetøj, rødbeder, agurker eller asier i. Udover syltning kan du også bruge glassene som opbevaringsglas til madopbevaring af nødder, krydderier, slik, rosiner, karameller, bolcher eller opbevaring af knapper, nåle og andre små ting i. På nogle restauranter, caféer og morgenmads buffetter bruger man henkogningsglas til noget helt andet. Her serverer de nemlig desserter eller ymer, græsk yoghurt, A38 eller andre surmælksprodukter i sylteglas, for at gøre det lidt anderledes og hyggeligt så det gir kunderne en lidt anderledes oplevelse.

Som sagt kan du vælge sylteglas i flere størrelser lige fra små syltetøjsglas, der kan rumme 1 dl op til store henkogningsglas 1 liter. De fleste af vores glas i denne varegruppe er henkogningsglas med skruelåg mens nogle stykker af vores opbevaringsglas er med løst låg til at lægge ovenpå glasset i en fordybning, så låget ligger fast.

Du kan af og til finde henkogningsglas tilbud på Grafical.dk, og du vil med fordel kunne tilmelde dig vores nyhedsbrev, så får du nemlig en mail, når vi har udsalg, gratis fragtfri levering og andre kampagner på sylteglas og andre glas med skruelåg.

En af fordelene ved henkogningsglas og glas opbevaring med låg er, at du med marmeladeglas reducerer brugen af sølvpapir og plastik både af hensyn til miljøet og klimaet men også for dig selv, dine børn, medarbejdere, kunder, familie og gæster.