Patentglas

Køb patentglas til rigtig skarpe priser. Vi har både store og små patentglas med låg ✓ Hurtig levering ✓ Lave priser ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Clips til Weck sylteglas - 12 stk
5 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage

Køb patentglas - Billige patentglas med låg

Køb patentglas - se det store udvalg. På Grafical.dk kan du finde et stort udvalg af forskellige typer patentglas til lave priser. Vi sender dine nye patentglas hjem til dig eller til din virksomhed. Det er både hurtigt, sikkert og nemt.

Forskellige typer patentglas

Der findes forskellige typer af patentglas. Det skyldes bl.a. at patentglas har mange forskellige anvendelsesmuligheder. Nogle bruger dem f.eks. til opbevaring af fødevarer eller andet, mens andre bruger dem til syltning og henkogning. Hvad folk forstår ved et patentglas kan derfor være forskellig fra person til person. Nogle mener, at et rigtigt patentglas er et der har en lukning i samme stil som en patentflaske. Med et fastmonteret låg, der kan sættes fast over glasset med en form for fastmonteret klemmeagregat.

Men derudover er der også de der mener, at et patentglas er alle glas, der benytter en gummiring til at slutte tæt. Om de lukkes med en fastmonteret mekanisme eller sættes på med klemmer, er i denne sammenhæng ligegyldigt. Bemærk i øvrigt, at klemmerne sælges separat, så du nemt kan erstatte eventuelle mistede clips uden at skulle købe helt nye patentglas.

Små patentglas

Vi har naturligvis patentglas i flere forskellige størrelser. Nogle af vores mest populære er de små patentglas, der bl.a. bruges af mange til opbevaring af alt lige fra fødevarer til hobbyartikler. Det tætsluttende låg, sikrer at små dele som f.eks. perler, ikke slipper ud. Mange bruger også de mindre patentglas til fødevarer som f.eks. marmelade.

Store patentglas

Vi har naturligvis også store patentglas i sortimentet på Grafical.dk. Hvad regnes for at være store patentglas? Hos Grafical.dk regner vi patentglas 1 liter og derover for at være store patentglas. De bruges bl.a. til opbevaring af madvarer såsom pasta, mel og lignende. Eller bruges til syltning og henkogning eller af folk der laver deres egen surdej. Ja anvendelsesmulighederne er faktisk uendelige.  

Som du sikker har set er alle vores patentglas med låg. Derimod er det ikke altid at hverken gummiringe eller klips/klemmer følger med. Disse skal oftest tilkøbes separat. Vær opmærksom på dette, når du bestiller patentglas.

Gummiringe til patentglas

En patentglas gummiring kan med tiden blive mør og smuldre, så den ikke længere er i stand til at holde en tæt forsegling i dit glas. Når det sker er det på tide at få gummiringen skiftet ud med en ny frisk. Derfor sælger vi hos Grafical.dk vores gummiringe til patentglas for sig selv. Så kan du nøjes med at købe en ny ring fremfor at skulle udskifte hele patentglasset.

Weck patentglas

Et af de mest populære brands inden for patentglas er Weck. Vi er derfor glade for at have et stort udvalg af Weck glas i vores sortiment. Du kan både finde store og små glas fra Weck i vores udvalg samt alle fornødne gummiringe til Weck glas, så du kan erstatte gamle og mørnede gummiringe på ingen tid.

Billige patentglas

Foretrækker du dine patentglas billige, så er du kommet til rette sted. På Grafical.dk har vi ikke alene lave priser til daglig, vi kører også ofte tilbud på Patentglas. Hvis du vil være sikker på ikke at gå glip af disse tilbud, så anbefaler vi dig at skrive dig op til vores glimrende nyhedsbrev, hvor du løbende vil modtage gode tilbud, rabatkoder mm. Samtidig deltager du automatisk i lodtrækningen om fede præmier fra f.eks. Kaj Boyesen og Kähler.


Husk tilbehør til patentglas

Foruden klips og gummiringe til patentglas er der mange andre brugbare former for tilbehør, du bør overveje. En af de mest almindelige er labels og etiketter, der gør det nemt at holde redde på indholdet af hvert enkelt patentglas.