Glas med låg

Køb glas med låg til syltning og opbevaring. Små og store glas med låg online ✓ Billig fragt ✓ Hurtig levering ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Clips til Weck sylteglas - 12 stk
4 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage

Glas med låg -  Køb små og store glas med låg til lave priser

Køb Glas med låg. Er du på udkig efter glas opbevaring med låg er du kommet til det rette sted. Hos Grafical.dk har vi et stort udvalg af forskellige typer glas opbevaring med låg. Vi har alt lige fra store glas krukke med låg til små mini glas med låg. Og det hele naturligvis til gode priser og med vores sædvanlige hurtige levering.

Madopbevaring glas med låg

Mange køber vores glas med låg for at bruge dem til opbevaring af forskellige former for fødevarer. Nogle bruger dem som f.eks. henkogningsglas eller syltetøjsglas. Det er naturligvis vigtigt i denne sammenhæng, at der er tale om glas med låg, for at holde indholdet så friskt som muligt. Vores glas bøtter med låg findes derfor i forskellige varianter. Nogle har såkaldte skruelåg, der skrues fast. Andre har løse låg, der klipses fast med en tætsluttende gummiring. Og så er der de såkaldte patentlåg, der anvender samme genereller teknik, men har en fastmonteret lukkemekanisme.

Små glas med låg

Vi har mange forskellige størrelser af glas bøtter med låg. Nogle af de mere poplære er vores små glas med låg, der bl.a. bliver brugt som små syltetøjsglas eller som slik glas med låg, der kan holde indholdet frisk over flere dage. Vi har endda også meget små glas - såkaldte mini glas med låg, der bl.a. bruges af mange hobbyfolk til at holde styr på f.eks. perler eller andet småt indhold, hvor det er nemt at se hvilken farve eller form der opbevares i det gennemsigtige glas.

Store glas med låg

Ligesom med vores små glas med låg har vi naturligvis også store glas med låg. Disse glas krukker med låg anvendes bl.a. som henkognings- og sylteglas af folk der f.eks. laver eget syltetøj eller hjemmelavede rødbeder mm. Et stort glas med låg er naturligvis også velegnet til opbevaring af f.eks. madvarer - og man ser dem anvendt i mange køkkener til f.eks. at rumme ris, pasta, mel eller andre basisfødevarer.

Ledte du efter andre glas med låg?

Udover traditionelle glas med låg, har vi også andre former for glas du måske kan bruge. Det kunne f.eks. være at du i stedet søgte efter plastik glas med låg af den type man f.eks. bruger til at drikke af på festivaller eller lignende. Eller måske du søgte plastikbøtter og dåser med låg?

Få svar på spørgsmål om glas med låg

Ligger du inde med spørgsmål som du ikke har fået svar på endnu. Så er du naturligvis altid meget velkommen til enten at skrive eller ringe til vores særdeles søde medarbejdere i kundeservice. De sidder klar til at besvare dine spørgsmål, og skulle der være et, de ikke selv kan svare på, så ved de helt sikkert, hvor de kan skaffe svaret.

Glas med låg tilbud

Fandt du ikke det du søgte til den rette pris? Så bør du overveje at skrive dig op til vores nyhedsbrev. Som modtager af nyhedsbrevet får du (første gang du skriver dig op), en velkomstgave i form af en rabatkode, som du kan bruge, næste gang du vil spare på dine indkøb på Grafical.dk. Derudover modtager du vores gode tilbud, når vi kører rabat på de produkter du lige står og mangler.