+10.000 KundeanmeldelserPrisgarantiLevering 1-3 hverdageFragt 49,- (61,25)Gratis levering fra 499,- (623,75)
Stylefile Marker

Stylefile Marker

Hos Grafical.dk finder du over 12.000 forskellige hobbyartikler for enhver smag. Du finder blandt andet de super gode Stylefile markere, som er en professionel, alkoholbaseret tusch med dobbelt spids, til alle overflader. Stylefile Markeren består af to stregtykkelser. Henholdsvis en bred og en spids, placeret i hver deres ende af pennen.
Stylefile markeren skiller sig ud fra andre tuscher, på grund af sit unikke, ergonomiske design, som giver et behageligt greb. De farvede hætter og markeringer på tuschen, muliggør en hurtig, pæn og enkel håndtering. På grund af de høje kvalitetskrav fra kunstnere, er Stylefile blevet etableret på verdensplan.
Stylefile markeren er tilgængelig som en enkelt markør og i forskellige sæt med assorterede farver. De findes i alle regnbuens farver og der findes hele 124 forskellige nuancer, til at give enhver illustration eksklusiv og nuanceret finish.
Skal du bruge noget rigtig godt papir til at tegne på, har vi et stort udvalg af forskelligt papir i god kvalitet. Vi har naturligvis også mange andre slags tuscher og malinger, som du kan bruge til dine kreative projekter. Her er det kun fantasien der sætter grænser for mulighederne.

Hvad er Stylefile?
Navnet Stylefile, står for deres mange års ekspertise i branchen, for deres mange års udvikling og for en ambitiøs virksomheds filosofi.
Deres mål er at give markedet et autentisk og pålideligt produkt, der gavner alle. Deres topprioritet er derfor kundetilfredshed, som hele tiden motiverer dem for at forbedre deres kvalitet, udvikle nye produkter og opfylde alle forbrugernes voksende krav. Stylefile er designet og udviklet i Tyskland.
Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Følg med

      

Kundeservice

Telefontider:

Mandag - Fredag
8.30-11.45 og 12.15-14.00

Grafical ApS   |   Nupark 45    |   7500 Holstebro   |   Tlf.: 9740 7644   |   grafical@grafical.dk
Scroll To Top