Farveblyanter

Farveblyanter til billige priser. Over 100 forskellige slags i alle de kendte mærker ✓ Prisgaranti ✓ Billig fragt ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Farveblyanter » Gode tilbud på farveblyanter

Alt i gode farveblyanter, farvekridt, tegneblyanter og lignende til Danmarks billigste priser. Kæmpe udvalg af farveblyanter. Staedtler Noris Club og Ergo Soft. Billig fragt - hurtig levering. Billige farveblyanter tilbud. Blyanter af super god kvalitet fra mærket Staedtler. Fås i sortiment med 12 og 24 forskellige farver. Vi har også mærkerne Lyra, Colortime, Bic og Giotto, klik her for at se hele udvalget. Man får helt lyst til at tegne bare man hører ordet farveblyanter. Det er nok noget fra barndommen, der bliver ved med at få hukommelsen til at forbinde farveblyanter med noget kreativt og hyggeligt.

Staedtler farveblyanter - Kæmpe udvalg til små priser

I denne varegruppe kan du købe et udvalg fra Staedtler, som består af 3 forskellige udgaver af deres gode farveblyanter. De består af Noris Club, som er sekskantede, hvilket er det mest klassiske. I dette mærke kan du også købe akvarel farveblyanter. Vi har ofte farveblyanter på tilbud.

Ergo Soft er 3-kantede og har en speciel overflade, som gør at de er endnu bedre at holde ved, fordi din finger ikke glider. Samtidig er blyet beskyttet bedre mod at knække. Sidst men ikke mindst leveres de i en smart æske, der kan stå op, så farveblyanterne er nemme at få fat på.

Vi har også en ekstra stor udgave af disse blyanter, som hedder Ergo Soft Jumbo.

Udover Staedtler fører vi også et andet mærke indenfor farveblyanter under vores hobbyartikler, der hedder Colortime. Der har du mulighed for at finde billige tilbud farveblyanter i de enkelte farver, så du ikke får en æske med blandede eller assorterede farver.

Jumbo farveblyanter i flere mærker

Du kan købe mange forskellige slags jumbo farveblyanter i flere af vores mærker såsom Colortime, Staedtler, Sense. En jumbo farveblyant er tykke farveblyanter. Farveblyanter jumbo er uden tvivl bedre at holde ved, f.eks. for mindre børn, så de får en god oplevelse med at tegne og være kreative.

Grafical.dk har mange farverige og kreative hobbyartikler. Diverse farveblyanter og spidser. Det er Ergonomisk, trekantet, triple farveblyanter. Så der kan rigtig farves nu. Altid faste lave priser.

Når du skal igang med at bruge farveblyanter skal du samtidig huske at bestille papir. Det hele finder du til super gode priser på Grafical.dk. Tilmeld dig vores nyhedsbrev eller Facebook side, så får du besked, når vi har tilbud på farveblyanter.

Farveblyanter er nok noget som vi alle har haft i hænderne på et eller andet tidspunkt, især som børn. Her på siden kan du finde farveblyanter til rigtig billige priser. Hos os finder du altid en masse gode farve blyanter tilbud og vi tilbyder de mest populære mærker som Staedtler,  Colortime, Lyra, BIC og Giotto. Under hvert enkelt mærke, kan du vælge hvor store farvesortimenter du ønsker dine farveblyanter i, og samtidig også læse mere om forskellen på de forskellige varianter. En farveblyant kan blandt andet fås med forskellig form og derved anderledes greb, andre kan det være selve størrelsen på blyanten der er forskellig, eller selve hårheden af blyantens stift. Så her er det alt efter hvad og hvem farveblyanter skal bruges til, at du skal vælge. Herunder kan du se en kort beskrivelse af de forskellige modeller, som kan hjælpe dig på vej videre til den helt rigtige farveblyant:

Colortime farveblyanter

Farveblyanterne fra colortime er de helt normale farvede blyanter til hverdagsbrug. Selve blyanten er i trekantet design, som giver et godt greb. Herudover kan du også få colortime farveblyant i flere forskellige størrelser - 3 mm, 4 mm og 5 mm miner.

Lyra Super Ferby blyanter

Farveblyanterne Super Ferby fra Lyra er større i størrelsen end en normal farveblyant er. Samtidig er minen også tykkere i blyanten, og giver derfor både en god kvalitet der ikke knækker så let, og giver dig mulighed for at tegne med en bredere streg. Super Ferby farveblyant er i trekantet design, som gør at de er rigtig gode at holde ved, trods den lidt større størrelse.

Lyra Groove farveblyanter

Her får du en farveblyant der er ergonomisk godt designet. Lyra Groove blyanter er trekantede som Super Ferby, men har herudover specielle gribezoner, som gør blyanten rigtig god at holde ved. En blyant der er god at vælge til brug ved længere tid af gangen. Herudover kan du få Groove farveblyanterne i flere forskellige størrelser, både almindelig og jumbo.

Flere af Lyra Groove blyanterne kan også anvendes til kridt og akvarelmaling. Hertil kan vi anbefale dig at tage et kig på sortimentet af akvarel- og vandfarve, hvor du kan supplere op med akvarelmaling i både flydende og fast form.

Lyra Osiris blyanter

Lyra Osiris farveblyanter er en farveblyant i normal størrelse, men i store farvesortimenter. Herudover får du helt sikkert en rigtig god oplevelse med kvaliteten af farveblyanten i forhold til mange andre på markedet. En super valgmulighed til rigtig god pris.

Faber Castell farveblyanter

Faber Castell blyant er måske den mest populære type farveblyant. Vi har desværre ikke farveblyanter Faber Castell i øjeblikket, men har tidligere haft dette mærke på shoppen, hvor vi ofte havde tilbud på Faber Castell blyanter.

Når du har fundet den blyant der passer til dit behov, kan du kigge videre her iblandt hobbyartikler og finde supplerende varer såsom tegnepapir i flere størrelser og kvaliteter. Hvis du bare er på udkig efter en helt almindelig blyant, kan du se det store sortiment lige her.

Hvis du hellere vil tegne og farve med tusch, har vi et af Danmarks største udvalg af tusser på webshoppen også. Se også vores store udvalg af Caran d'Ache farver til udsalgspriser.

FAQ Farveblyanter

Læs de mest stillede spørgsmål til farveblyanter her.

Hvad er farveblyanter?

Det er faktisk farvepigmenter, der afgiver farven på papiret, når vi tegner med vores farveblyanter.

Hvilke størrelser findes farveblyanter i?

Hos Grafical.dk finder du både tynde, tykke og jumbo farveblyanter.

Hvor kan jeg købe farveblyanter?

Hos Grafical.dk har vi et stort udvalg af farveblyanter, i forskellige tykkelser.

Hvilke er de bedste farveblyanter?

Det siges at Faber Castell farveblyanter er af høj kvalitet, men det afhænger helt af ens behov og forventninger.