POSCA Tuscher

Chalk marker hvid 1,8-2,5mm
6 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage
Danmarks største udvalg af POSCA tuscher finder du her på Grafical.dk. POSCA er en vandfast og vejrbestandig tusch til glatte og jævne overflader. Uni Posca er en permanent marker, som er ideel til langt de fleste overflader, både lærreder, papir, tekstiler, glas, metal og meget mere. Populær blandt tegnere og andre kunstnere. Se også Chalk Markeren, som er god til f.eks. tavler, glas, metal og plastik, hvor skriften efterfølgende kan gnides af med en fugtig klud.  

Hvis du gerne vil have et mere detaljeret overblik over billige POSCA tusser, så klik her.

Er det første gang, du skal købe Posca tuscher, kunne det måske være en god idé at starte med at anskaffe dig en pakke med forskellige farver af Posca tuscher.

Jeg kan se, at der er en del, der søger efter Posca tuscher hos Bilka, Føtex, Bog og Idé eller Panduro. Jeg går ud fra, at det er fordi de gerne vil finde en fysisk butik eller forretning med billige Posca tusser, hvor de kan se og rører ved tuscherne, inden de køber dem. Det kan vi desværre ikke tilbyde dig, når du handler på Grafical.dk, for vi har kun en online webshop, men til gengæld har vi et kæmpe stort sortiment af Posca markere til rigtig billige priser og mange gode tilbud.

Da vi er en online forhandler, kan du spare tid og få leveret Posca tuscher direkte hjem til dig eller til den virksomhed, skole eller institution, du bestiller til. Vi tilbyder en billig fragtpris samt gratis levering ved større ordrer. Så det koster det samme at få leveret Posca tusserne uanset om du bor i Aalborg, Aarhus, Esbjerg, København, Odense eller Viborg.

Vi har billige priser og gode tilbud på sæt med forskellige farver af Posca tuscher. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så får du besked, når vi har udsalg på Uni Posca tusch.

Vil du vide mere om Posca tuscher såsom om du kan skrive på stof, tekstil, sten, glas eller keramik samt om markerne er vandfaste og kan tåle at komme i ovnen, må du læse mere på de enkelte tuscher. Har du yderligere spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os.

Posca tusser FAQ

Du kan nedenfor se nogle af de mest stillede spørgsmål i henhold til Posca tusser.

Hvad er Posca tusser?

Posca tusser er tusser med maling, der er meget populære og anerkendte i kunstnerkredse indenfor fritid og kreativ hobby. Posca tusser bliver både brugt af professionelle og amatører.

Hvor kan man købe Posca tusser tilbud?

Du kan købe Posca tusser i et stort udvalg til super gode priser på Grafical.dk.

Hvor mange farver har Posca tusser?

Da Posca tusser bliver brugt af både professionelle og amatører, er det vigtigt, at der er mange forskellige farver. Derfor kan du også få Posca tusser i alle tænkelige farver.

Er Posca tusser CE-mærket?

Posca tusser er ikke CE-mærket. Derfor skal børn være under opsyn af en voksen, hvis de skal benytte sig af de populære tusser.