Tusser til porcelæn

Tusser til porcelæn indeholder hele vores store udvalg af porcelæns tusser. Tusser til porcelæn anvendes til porcelænsmaling eller glasmaling, og de er vandbaseret samt lugtfri, og skal hærdes efter tørring. Dette kan gøres i en ganske almindelig ovn. Giv dit kedelige hvide kaffegrus et strejf af din egen personlighed ved hjælp af tusser til porcelæn. Der er rigtig mange designmuligheder. Det er faktisk kun fantasien der sætter grænser.

Mange tænker måske at de blot kan bruge en helt almindelig tusch til at male på glas og porcelæn. Du har måske allerede en sort Sharpie tus i skuffen, hvorfor ikke bare bruge den ? Den vil desværre ikke virke så godt, så derfor skal du have fundet nogle rigtige tusser til porcelæn. Hvis man er nybegynder, vil det være en rigtig god ide at købe en håndfuld billige hvide kaffekrus til at øve på, før du går i gang med male dit ynglingskrus, eller måske har du nogle krus du ikke bruger længere ?

En ting man skal være opmærksom på når man bestiller tusser til porcelæn er hvor dækkende farven skal være. Hvis man gerne vil helt farvelægge et område så skal man have et dækkende farve. Hvis man gerne vil have en transparent område så skal man istedet bestille nogle halvtransparent tusser til porcelæn. Du kan læse mere omkring dette ved at klikke ind på varen, og læse i produkbeskrivelsen, her vil det stå beskrevet hvor dækkende farven er. Husk også at se hele vores store udvalg af spændende produkter til porcelænsmaling

Så det er bare med at komme i gang med at male. Det er meget nemmere at komme i gang med at male på porcelæn end man lige tror. Se alle vores ideer til hvordan man kan være kreativ med børn her.

Her hos Grafical har vi et stort udvalg af tusser til porcelæn. De findes mange forskellige farver og tykkelser. Så næsten lige meget hvilket motiv eller mønster du har i tankerne, så kan du helt sikkert finde den rette porcelæns tusch i vores sortiment. Vi har også en masse forskellige slags porcelæn du kan male på. Lige fra vaser og krus til vaser og sparegrise.