Guld- og sølv tusch

Grafical.dk har mange praktiske hobbyartikler til de kreative personer. Nu kan man være kreativ med disse flotte guld og sølv tuscher som findes i forskellige størrelser. Der kan blive rigtige flotte tekster og mønster på såvel kort som andre kreative ting. De er flotte at lave små tegninger med.

Dekorationstuscher kan bruges til mange forskellige ting, bl.a. til at pynte kort og indbydelser med.

Hvis du mangler inspiration til bordkort og indbydelser, hvor du kan bruge guld- og sølvtuscher så kan du her se hvordan vi har pyntet op til fest. Tuscherne kan bruges til at skrive på bordkortene, indbydelserne, menukortene og takkekortene til et bryllup, konfirmation eller andre fester. Når man selv skriver det kan man helt selv vælge, hvordan det skal stå og samtidig selv bestemme skriften.

Vi har alt hvad du skal bruge til at lave indbydelser, menukort og bordkort. Vi har et stort udvalg af hobbyartikler og har altid over 10.000 hobbyartikler på lager, det betyder at vi derfor altid leverer dine varer så hurtigt som muligt og i de fleste tilfælde mellem 1-3 hverdage.

Hvis du blot mangler lidt for, at komme over vores fri fragt grænse, så har vi en masse gode tilbud på vores outlet side. Du kan få mange forskellige hobbyartikler der er sat ekstra meget ned. Vi opdaterer ofte vores side med mange nye gode tilbud. På siden kan du finde alt fra perler, karton, maling, sakse til tekstiler.

Guld- og sølvtuscher er tuscher der kan bruges til rigtig mange ting, de pynter fint på hvad som helst. De kan bruges til rigtig meget, kun fantasien sætter sine grænser for, hvad du kan bruge dem til. Det er gode kvalitets tuscher der holder længe.