Malebøger

Stress af med disse flotte anti-stress malebøger, som kan fås i flere formater og designs. Malebøgerne er med flotte detaljerede mønstre og billeder, som giver fantasien frit spil når det kommer til kreativitet med farver. De flotte malebøger er blevet et kæmpe hit både blandt vores kunder, og også her i kundeservice er vi begejstrede for de flotte "voksen" malebøger. Malebøgernes sider er i ekstra kraftig kvalitet og flere er perforerede, så du nemt kan rive siden ud, og f.eks. bruge den som et kort eller sætte direkte i ramme. Du kan benytte flere forskellige tuscher og blyanter til anti-stress malebøgerne. Det vigtigste er blot ved brug af tuscher, at spidsen ikke er for stor, da der kan være meget små områder der skal males i de forskellige malebøger.

Disse design kan du blandt andet vælge blandt vores malebøger

"NATURA"
En lille lommemalebog der er perfekt at have med på farten. Her får du en malebog med flotte motiver med natur og dyr. Der er i alt 20 sider med motiver på begge sider, som er designet til at kunne rives pænt ud og bruges til kort.

"JAPANESE INSPIRATIONS"
En populær valgmulighed blandt de forskellige af vores malebøger. Her kan du lade dig inspirere af flotte japansk inspirerede motiver. Her kan du virkelig få nogle flotte og farverige slutresultater med farvelægning.

"GEOMETRIC MEDITATIONS"
Malebøger med ekstremt detaljerede motiver, som er lavet i geometrisk design. Også en rigtig god inspirationskilde for dig der har prøvet at arbejde med doodling, hvor du selv skal tegne ensartede og gentagne mønstre.

"THE FOREST PATH"
Kom på en tur gennem skoven, og oplev både dyreliv, samt skiftet af farver i forbindelse med årets fire årstider. En rigtig flot og malebog, hvor man næsten ikke kan få stoppet, når først du er gået igang.

"TATTOO'D"
En af de nyeste blandt vores udvalg af malebøger, er modellen Tattoo'd, hvori du finder masser af seje motiver inspireret af tattoo designs. Rå motiver hvor der ikke er sparet på ideer og kreativitet.

"FLIGHTS OF FANCY"
I denne malebog kan du farvelægge masser af motiver, som alle har til fælles at de normalt bevæger sig i luften. Flotte mønstrede sommerfugle, detaljerede fugle eller flotte luftballoner.

Tag et kig videre ned i gruppen med malebøger og find endnu flere spændende varianter og muligheder. Når du har fundet den malebog du kunne tænke dig, så kan du også kigge videre på vores udvalg af tusch, blyanter eller kridt, som du kan benytte til farvelægningen.

Er du mere til tegning og farvelægning ud fra fri fantasi, så kan du selvfølgelig også få helt almindelig tegne- og skitsepapir i  flere størrelser og gramvægte til billige priser.