Malebøger

Køb malebøger til børn og voksne her. Find en malebog til billige priser og hurtig levering. ✓ Prisgaranti ✓ God kvalitet ✓ Lav fragt
Skitsebog til rejse Oxford A5 sort hårdt omslag dobbeltspiral 40ark 225g - 5 stk
1 anmeldelser
Før DKK 469,00
DKK 375,20 pr. Pakker
Skaffevare: 1-3 uger

Forventet: 26-06-2024

Malebøger » Køb malebog børn online her

Stress af med en flot anti-stress malebog til børn og voksne, som kan fås i flere formater og designs. Vores malebøger er med flotte detaljerede mønstre og billeder, som giver fantasien frit spil, når det kommer til kreativitet med farver. De flotte malebøger er blevet et kæmpe hit både blandt vores kunder, men også her på webshoppen er vi begejstrede for de moderne mandala malebøger. En malebog børn er af ekstra kraftig kvalitet og flere sider er perforerede, så du nemt kan rive siden ud, og f.eks. bruge den som et kort eller sætte direkte i ramme. Du kan benytte flere forskellige tuscher og blyanter til vores malebøger for voksne. Det vigtigste er blot ved brug af tuscher, at spidsen ikke er for stor, da der kan være meget små områder der skal males i de forskellige voksen malebøger.

Find malebøger til børn på Grafical.dk

På Grafical.dk finder du et udvalg af malebøger for børn og tegnebøger til børn. Du kan blandt andet vælge imellem vores populære mandala malebog i flere varianter, en skitsebog eller bog til hand lettering. Der er forskellige Mandela malebøger børn med forskellige motiver. For eksempel finder du malebog dyr eller malebog blomster. Vores billige malebøger til børn finder du i A4, A5 og A6. Ønsker du en akvarel malebog, finder du også det lige her på Grafical.dk. Find akvarelfarver lige her til din malebog til børn.

Meditation med malebog børn

Mandalas malebøger og andre malebøger børn er altid godt have i institutionen, skolen eller på biblioteket. Det er godt med en male bog til børn der har svært ved at sidde stille, fordi at man hurtigt bliver fordybet i de her malebøger med mønster. Det er helt klart et forsøg værd at stille en malebog børn til rådighed. I dag er teknologien udviklet så meget at man også kan male på en tablet. Disse hedder tegneplader eller tegnebræt børn, som vi selvfølgelig også har her på Grafical.dk. Find også malebøger voksne her på siden til super billige priser og hurtig levering.

Køb en tegnebog til børn og voksne

Find en mindfulness malebog online på Grafical.dk. Her finder du blandt andet vores populære mandalas malebog voksne og tegnebøger til børn. Det er meget afstressende at male i mandala malebog for voksne, og det er en male bog, som mange bruger som meditation til at koble af og komme ned i gear. Mandala betyder cirkel og derfor er tegninger indrammet i en form for cirkel, som giver dig en form for ro, fordi at dit mindset er indrammet til denne cirkel. Mangler du tusser til din mindful malebog, så kan du finde et stort udvalg af tusser lige her.

Har du spørgsmål til malebøger børn og voksne

Hvis du sidder og har spørgsmål til vores malebog mandala eller en malebog til voksne, så er du altid velkommen til at kontakte vores dygtige kundeservice, som sidder klar på både mail og telefon. Er du ikke tilmeldt vores nyhedsbrev endnu, så skynd dig at melde dig til, så du kan få en rabatkode på 10%. Derudover kan du også få besked når vi får malebog for mænd eller flere mandala malebog voksne og mandala malebog børn på lager. Du kan også oprette dig som bruger på Grafical.dk, så optjener du 5% i bonus på alle dine køb. På den måde kan du spare lidt ekstra når du er inde at shoppe malebøger til voksne eller store eller små malebøger til børn.

Male bog - Vælg mellem disse design


"NATURA"
En lille lommemalebog der er perfekt at have med på farten. Her får du en malebog med flotte motiver med natur og dyr. Der er i alt 20 sider med motiver på begge sider, som er designet til at kunne rives pænt ud og bruges til kort.

"GEOMETRIC MEDITATIONS"
Malebøger med ekstremt detaljerede motiver, som er lavet i geometrisk design. Også en rigtig god inspirationskilde for dig der har prøvet at arbejde med doodling, hvor du selv skal tegne ensartede og gentagne mønstre.

"Lær bogstaver"
I disse malebøger kan barnet på en sjov og afslappende måde lære bogstaver samtidig med at det kan fordybe sig i sin kreative formåen ved at male i malebog mandala.

"Lær at tælle med"
Mandalas malebog børn eller eller tegnebog til børn er en god male bog til når børn skal lære tallene. Det er en sjov måde hvorpå man lærer at tælle samtidig med at dit barn kan være kreativ.

Tag et kig videre ned i gruppen med malebøger og find endnu flere spændende varianter og muligheder. Når du har fundet den malebog du kunne tænke dig, så kan du også kigge videre på vores udvalg af tusch, farveblyanter eller kridt, som du kan benytte til farvelægningen.

Er du mere til tegning og farvelægning ud fra fri fantasi, så kan du selvfølgelig også få helt almindelig tegne- og skitsepapir i  flere størrelser og gramvægte til billige priser.

Malebog FAQ

Nedenfor har vi forsøgt at besvare en række ofte stillede spørgsmål omkring malebøger.

Hvor kan man købe en malebog?

På Grafical.dk kan du købe malebøger til billige priser. Her kan du vælge imellem en mandala malebog, hand lettering, akvarel malebog eller en skitsebog.

Hvad er en mandala malebog?

Mandala er ofte en rund figur, hvor mønstrene er symmetriske og spreder sig fra centrum og ud. Det stammer fra buddhistiske eller hinduistiske munke som brugte det som en del af meditation eller som noget spirituelt.

Hvad bruger man malebøger til?

Malebøger kan bruges af både børn og voksne til at male forskellige figurer og mønstre. Mange bruger en malebog til at stresse af og fordybelse.