Kortpynt i stof og filt

Her finder du et bredt udvalg af billigt kortpynt i stof og filt. Vælg blandt andet mellem søde hjerter til valentinsdag og bryllup, eller fine juletræer i filt til et flot julekort. Alle dekorationsartiklerne er i enten filt eller stof, og kan fås både med og uden klæb.

Lav et sødt kort til en du holder af
Sommetider kan vi i dagligdagen have så travlt, at vi måske glemmer at værdsætte hinanden, både i familie, blandt venner eller kolleger. Der behøves dog ikke at skulle så meget til, for at gøre andre glade og føle sig specielle.
Den amerikanske mærkedag Valentinsdag, er også begyndt at være populær at fejre her i Danmark. Hertil kan du i sortimentet af stof og filt finde masser af dekorationsartikler, som passer til dagen.
Du kan lave et sødt kort til en af dine nærmeste, og hertil få hjerter og blomster i filt, satin og stof. Flere af disse skal du dog bruge lim til at holde med, men du kan også finde flere filtstickers i masser af motiver. Du kan eventuelt toppe dit valentinskort op med flot dekorationsglimmer.

Udover det store sortiment af stof- og filthjerter, er der også andre motiver at finde her i gruppen. Du kan også finde motiver som blomster, dyr, sommerfugle, stjerner, butterflies eller i juletema.
Er du netop i gang med julekortene, kan du også med stor sandsynlighed for glæde af vores udvalg af billigt kortpynt i papir. Her kan du blandt andet finde flotte juleklistermærker både med motiver og kalendertal, men også rigtig flotte gammeldags glansbilleder med julemænd mv.

Stickers i filt er selvklæbende og laserudskårne filtstickers, anvendelige som ekstra pynt på bordkort og invitationer og til dekorationer. Vælg mellem flere figurer, heriblandt flere julefigurer.

Pynt i stof filt lange borter eller enkeltstående motiver i stof og filt, lige til at montere på kort, æsker og andre kreative projekter. Julemotiver, hjerter og blomster i mange forskellige varianter.