Kortpynt i metal

Universaltang 19,5 cm | 1 sæt
1 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage
Du kan udover kortpynt i træ, plast, og folie, også kigge her i gruppen, som indeholder forskelligt kortpynt i metal. I øjeblikket kan du finde billige snøreringe, dekonåle, dekonitter mm.  Populært til fremstilling af kort i form af indbydelser, menukort, bordkort med mere.

Metalpynt med flere muligheder
Blandt vores kortpynt i metal finder du flere varianter af snøreringe.  Snøreringene kan du anvende ved brug af fjederpunch. Snøreringene er beregnet til brug ved udstandsede huller i f.eks. papir og karton. Ringen føres ind i det hul, som du har lavet i 1 eller flere stykker papir/karton. Herefter skal arbejdet vendes, hvor du kan se bagsiden af ringen stikke ud. Herpå sætter du fjederpunchen, trækker let op og lader fjederen falde ned på ringen. Nu har du lukket for ringen, og den fæstner nu papirene sammen, og laver samtidig en flot afslutning på hullet i papiret, som samtidig også er rigtig holdbar, hvis du f.eks. vil hænge det op eller lignende.
Har du endnu ikke valgt papiret til din kreative ide, kan du her på shoppen finde masser af papir og karton i flere tykkelser, farver, mønstre og overflader.

Til pynt og dekoration er der blandt metalartikler også flere forskellige dekonåle at finde. Nålene er med flotte toppe i forskellige former og farver, og giver en flot afslutning på en dekoration eller lignende. Nålene med rundt hoved kan f.eks. bruges som hovedet i en papir blomst. Her har vi haft set en ide med en oasiskugle, hvor den er blevet dækket med flotte papirsblomster. Papirsblomsterne sættes fast i oasisen med dekonålene, og danner derved midten på blomsten samtidig. Ellers er nålene også rigtig fine til at fæstne småpynt med i blomsterdekorationer. I dekorationerne kan du også give lidt ekstra pynt med sødt træpynt/træfigurer.