Glansbilleder

Glansbilleder i stort udvalg ✓ Lave priser ✓ God kundeservice ✓ Mere end 50.000 produkter på lager ✓ Hurtig levering ✓

Glansbilleder til lave priser » Altid hurtig levering

Glansbilleder til billige priser. Traditionelle glansbilleder i ark som gør at du kan klippe, rive eller skære dem ud der er uanede muligheder for at skabe noget unikt. Gå i gang med det samme, det er sjovt.

Glansbilleder er populære igen

I de seneste år er glansbilleder blevet mere og mere populære. De har fået en såkaldt revival. Mens nogle samler dem i albums eller klistrer glansbilleder på eller i deres notesbøger. Er der andre der bruger dem til at lave flotte kort til f.eks. bryllupsinvitationer eller til andre former for kortfremstilling.

Glansbilleder med mange motiver

Vores store udvalg af glansbilleder er meget omfattende med alle former for motiver. Søger du f.eks. glansbilleder med motiver af hunde? Det har vi. Billeder af katte? Det har vi. Billeder af fugle? Det har vi også? men det er ikke kun glansbilleder med dyr, du finder i vores store udvalg. Hvad med glansbilleder til jul? Vi har både glansbilledark med julemænd, juletræer, flyvende engle (der i øvrigt også er brugbare til f.eks. kort til barnedåb eller bryllupper mm). Og så har vi naturligvis også de altid populære glansbilleder med blomster og sommerfugle, der er perfekte til alle former for invitationer og som udsmykning i hjørnerne på dine notesbøger eller lignende. Vi har både moderne og nostalgiske retro glansbilleder i gammel stil, så der er noget for enhver smag. Der er billedark til alle årets højtilder.

Udover glansbilleder har vi også et stort udvalg af manillamærker i flere farver og størrelser.