Kortpynt i folie

Stickers, ark 10x23 cm, sølv, bogstaver, 1ark
1 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage
Stickers til enhver anledning i guld, sølv og 3D. De fås med mange motiver og budskaber på forskellige sprog. Brug dine hobbystickers på kort og scrapbooking til jul, fødselsdag, bryllup, dåb osv. Alle hobbystickers som du finder her, er alle i folie materiale.

Skal du fejre en speciel anledning?
Ved specielle begivenheder som barnedåb, konfirmation, bryllup eller rund fødselsdag, kan du lave din egen personlige udsmykning på f.eks. invitationer, menukort, bordkort mv. Alle klistermærker i folie er udstandset og klar til at påføre dit dekorationsemne. Du kan både vælge blandt masser af tekster og motiver, som passer til den fest du skal holde.
Blandt tekst-stickers kan du få med ord som: "Indbydelse", "Barnedåb", "Guldbryllup" - endda også på flere sprog!  Denne type af folie stickers kan du få i enten guld eller sølv.
Har du endnu ikke fundet et kort til din fest, kan vi tilbyde dig en masse indenfor kort, som er klar til at dekorere.

Udover foliestickers udformet som tekster, kan du også finde et hav af forskellige motiver, som passer til forskellige temaer og højtider. Her er der ikke sparet på udvalget i stickers.

[b}Skab ramme om dine minder[/b]
En populær genre indenfor hobbyartiklernes verden, er emnet scrapbooking. Her kan du skabe din helt egen bog fyldt med billeder og minder fra dine ferier, fester og familie. Hertil kan du med stor sandsynlighed finde brug for stickers i folie, som du kigger på her. Du kan finde motiver med jungledyr og blomster, som kunne passe flot ind i et ferietema fra din sidste ferie. Du kan udover at pynte med de søde klistermærker, også skrive personlige tekster eller citater med en permanent pen. Alle skriveredskaber inklusiv permanente markere, kan du selvfølgelig også finde til billige priser her på webshoppen.