Malerlærred

Tilbudspriser på malerlærred. Lærred i alle størrelser. ✓ Hurtig levering til døren ✓ Super kvalitet ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Malerlærred » Køb lærred i alle størrelser online

Alt i malerlærred. Vi har lav fragtpris og billige priser på maler lærred i farverne hvid eller sort, og du kan vælge mellem mange størrelser fra små til stort malerlærred. Har du brug for malerlærred med ramme, kan du også købe svæverammer og andre rammer her på shoppen. Små lærreder helt ned i 6 x 4 cm og op til et relativt stort malerlærred på 70 x 90 cm. Bemærk at mange af vores priser ikke er for et lærred men for 5 stk. eller 10 stk. malerlærreder. Husk også at du kan købe malerlærred rulle, hvis du synes, det er lettere at have med dig. Skal de pakkes godt ned efter, du har været i gang med at male på lærred, kan du se vores store udvalg af billige paprør lige her. Tag et kig på siden og find et malerlærred tilbud, der passer perfekt til dig.

Malerlærred i mange forskellige størrelser

Med et blankt malerlærred er du klar til at lave et kunstværk. Det er spændt ud, primet og klar til at male på. Et malerlærred er den perfekte overflade til olie og akrylmaling. De er også super praktiske da man maler på noget lidt mere bærbart, og kan flytte rundt med den, eller have den med på farten. Så mangler du små eller store malerlærreder, så er du kommet til det helt rigtige sted. Her hos Grafical.dk har vi nemlig stort malerlærred og malerlærred 60x80 cm., som er rigtig populært. Kig videre her på siden og se vores billige malerlærred til hurtig levering og billig fragt.

Sådan fremstilles vores lærreder

Et malerlærred er fremstillet af bomuldslærred, der er grundmalet med en hvid eller sort farve. Lærredet spændes derefter op på en blindramme og hæftes på bagsiden, så der ikke er nogen søm at se i kanten af malerlærredet. Derudover kommer et lærred til maleri komme med en ramme, så den ser lidt mere smart ud. Her på siden finder du også billig malerlærred med ramme.

Grafical.dk har mange farverige og kreative kunstnerartikler. Kan du godt lide at male, har vi udover malerlærred også alt hvad du ellers skal bruge dertil såsom maling til lærred, kunstnerpensler og staffelier m.v.

Køb billigt lærred på Grafical.dk

Vi er kendt for at have billige lærreder og vi har ofte tilbud på malerlærred. Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, får du besked, når vi har tilbudskampagne på ekstra billige malerlærreder, og du ikke lige gider at gå i Bilka for dit malerlærred.

Du kan også købe malerlærred på rulle på Grafical.dk.

Hvis du gerne vil have et ægte maleri hængende i din stue fremfor en plakat, så kan du få et billigt lærred maleri, ved at male dit eget med lærreder og svæverammer fra os. Man kan godt købe et færdigt billede på lærred, hvor strukturen i lærredet, får billedet til at ligne et maleri. Men du kan godt se, at det ikke er et rigtigt maleri. Her på siden finder du billig lærred maleri til hurtig levering. Køb lærred til rigtig gode priser lige her på webshoppen.

I denne varegruppe har vi et rigtig stort udvalg af malerlærred, og vi anbefaler dig også at købe svæveramme eller en anden ramme til lærred, hvilket gør dit billede ekstra flot, når lærredet bliver hængt op på væggen. Så kan du rigtig få din indre kunstner frem og lave flotte billeder på malerlærred.