Staffeli

Køb det helt rigtige staffeli i både bordstaffeli og gulvstaffeli. Staffelier kan stå med maleriet på som pynt eller det kan være arbejds redskabet når man skal male. Altid faste lave priser og billig fragt eller gratis levering. Der findes flere forskellige typer af billig staffeli tilbud. Det klassiske trefods staffeli er det mest simple. Dernæst kommer H-staffeliet, der er bredere og mere stabilt. Der findes også mini staffeli.

Køb staffeli, det er nemlig et af de mest pålidelige og ældste arbejdsredskaber i verden, der stadig bliver brugt flittigt i dag. Betydningen af staffelier har igennem tiden været kæmpestor, og bliver kaldt på mange sprog, det samme som man kalder et æsel. Den hårdt arbejdende pålidelige højre hånd af en maler eller sketchtegner.

Hvis du har lyst til at kaste dig ud som kunstmaler, så skulle du prøve at kigge på vores udvalg af maler staffeli, for så bliver du i hvert fald ikke flået prismæssigt.

Undgå rygsmerter med et staffeli eller et bordstaffeli


Det er meget bedre for din ryg at sidde og male oprejst på et staffeli, fremfor at kigge ned på et kanvas, der ligger på et bord. Samtidig giver det et bedre overblik over det du maler. Det er også billigere at købe brugt staffeli fremfor borde eller alternativt et bordstaffeli.

Det er sjovt at male og med akrylmaling, er det også blevet lettere og hurtigere. Det fungerer godt til børn sammen med et staffli barn.

Hvor køber jeg et staffeli?


Du kan købe et staffeli online på hobby webshoppen Grafical.dk. Vi leverer dit staffeli hurtigt lige til døren. Enten med gratis levering eller med en meget lav fragtomkostning for dig. Hvis du foretrækker at handle i en fysisk butik, kan du måske også købe dit nye staffeli i Ikea, Søstrene Grene, Harald Nyborg, Silvan eller andre lignende butikker som forhandler staffelier.

På webshoppen kan du også købe alle de andre kunstnerartikler, du skal bruge for at komme i gang med at male såsom lærred / malerlærred, pensler, palette, akrylmaling, svæverammer, kitler m.v.

Staves det staffeli eller stafeli?

Der er faktisk mange, som staver staffeli på forskellige måder. En af de meget brugte fejlstavninger er stafeli eller stafelli. Men de fleste ved nok alligevel godt hvad der menes hvis man skriver stafeli. Heldigvis er søgefunktionen i vores webshop ganske smart, så den ved udmærket godt hvad der menes når man skriver stafeli i søgefeltet.

Staffeli på engelsk hedder "easel".

Udover et staffeli, så får du også brug for pensler og akrylmaling for at komme i gang med at male.

Søger du efter et professionelt staffeli, vil vi anbefale dig en af vores to topmodeller af staffelier, hvor den ene har en tre-fod og den anden en fast base, som gør at staffeliet står ekstra godt fast. Begge typer er i elmetræ, som er utrolig stærkt og robust.

Giv dine børn lyst til at male med Staffli barn

Har du brug for at kunne flytte rundt på dit lærred, så kunne det være en idé at have et staffeli på hjul. Et staffeli børn kunne også være en rigtig god gave idé - enten et staffeli til børn eller børnebørn.

Leder du efter et staffeli brugt, så kan vi måske hjælpe dig med et billig bord staffeli eller et godt tilbud på et stort staffeli.