Staffeli

Super priser på staffeli i forskellige størrelser. Alt på lager af staffeli. ✓ Super kvalitet ✓ Hurtig levering ✓+10.000 Trustpilot anmeldelser

Staffeli » Billige priser på staffeli hos Grafical.dk

Køb det helt rigtige staffeli i både bordstaffeli og gulvstaffeli. Staffelier kan stå med maleriet på som pynt eller det kan være arbejds redskabet når man skal male. Altid faste lave priser og billig fragt eller gratis levering. Der findes flere forskellige typer af billig staffeli tilbud. Det klassiske trefods staffeli er det mest simple. Dernæst kommer H-staffeliet, der er bredere og mere stabilt. Der findes også mini staffeli.

Køb staffeli, det er nemlig et af de mest pålidelige og ældste arbejdsredskaber i verden, der stadig bliver brugt flittigt i dag. Betydningen af staffelier har igennem tiden været kæmpestor, og bliver kaldt på mange sprog, det samme som man kalder et æsel. Den hårdt arbejdende pålidelige højre hånd af en maler eller sketchtegner.

Hvis du har lyst til at kaste dig ud som kunstmaler, så skulle du prøve at kigge på vores udvalg af maler staffeli, for så bliver du i hvert fald ikke flået prismæssigt.

Undgå rygsmerter med et staffeli eller et bordstaffeli

Det er meget bedre for din ryg at sidde og male oprejst på et staffeli, fremfor at kigge ned på et kanvas, der ligger på et bord. Samtidig giver det et bedre overblik over det du maler. Det er også billigere at købe brugt staffeli fremfor borde eller alternativt et bordstaffeli. Et bord staffeli fungere også rigtig godt til dig, der gerne vil have børnene med på malerprojektet. Så her kan du sagtens køb staffeli børn, så de små kan være kreative med billeder.

Det er sjovt at male og med akrylmaling, er det også blevet lettere og hurtigere. Det fungerer godt til børn sammen med et staffli barn.

Hvor køber jeg et staffeli?

Du kan købe et staffeli online på hobby webshoppen Grafical.dk. Vi leverer dit staffeli hurtigt lige til døren. Enten med gratis levering eller med en meget lav fragtomkostning for dig. Hvis du foretrækker at handle i en fysisk butik, kan du måske også købe dit nye staffeli i Ikea, Søstrene Grene, Harald Nyborg, Silvan eller andre lignende butikker som forhandler staffelier. Det er dog utrolig nemt at handle online, og varerne bliver leveret direkte til din adresse. Så du kan sagtens købe både et stort maler staffeli og et mini staffeli, så du har et godt staffeli til børn fra Grafical.dk

På webshoppen kan du også købe alle de andre kunstnerartikler, du skal bruge for at komme i gang med at male såsom lærred / malerlærred, pensler, palette, akrylmaling, svæverammer, kitler m.v.

Staves det staffeli eller stafeli?

Der er faktisk mange, som staver staffeli på forskellige måder. En af de meget brugte fejlstavninger er stafeli eller stafelli. Men de fleste ved nok alligevel godt hvad der menes hvis man skriver stafeli. Heldigvis er søgefunktionen i vores webshop ganske smart, så den ved udmærket godt hvad der menes når man skriver stafeli i søgefeltet.

Staffeli på engelsk hedder "easel".

Udover et staffeli, så får du også brug for pensler og akrylmaling for at komme i gang med at male.

Søger du efter et professionelt staffeli, vil vi anbefale dig en af vores to topmodeller af vores forskellige staffelier, hvor den ene har en tre-fod og den anden en fast base, som gør at staffeliet står ekstra godt fast. Begge typer er i elmetræ, som er utrolig stærkt og robust.

Giv dine børn lyst til at male med Staffli barn

Har du brug for at kunne flytte rundt på dit lærred, så kunne det være en idé at have et staffeli på hjul. Et staffeli børn kunne også være en rigtig god gave idé - enten et staffeli til børn eller børnebørn.

Leder du efter et staffeli brugt, så kan vi måske hjælpe dig med et billig bord staffeli eller et godt tilbud på et stort staffeli. Hos Grafical.dk har vi mange forskellige varianter af billig staffeli. Vil du samtidig gerne sparer lidt ekstra inden du køber et lille staffeli eller stort staffeli, kan du tilmelde dig nyhedsbrevet hos Grafical.dk. I nyhedsbrevet får du altid at vide, når vi har fragtfri og momsfrie dage, og derudover får du også besked, når vores kampagner på forskellige staffelier kører, så du får en ekstra god staffeli pris. Den første mail du modtager fra os, har også en bonuskode på 10% som du kan bruge med det samme. Så sparer du allerede de første 10% på et ellers billigt staffeli. Det er da super smart! Det koster ingenting at tilmelde sig nyhedsbrevet, og man kan til enhver tid framelde sig igen.

Staffeli FAQ

Har du spørgsmål til eksempelvis et studio staffeli? Vores dygtige kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål. Og ellers kan du kigge nedenfor, hvor du kan se nogle ofte stillede spørgsmål og svar omkring staffeli.

Hvad er et staffeli?

Et stafeli er en holder eller stativ, der bruges til at holde et lærred eller måske noget papir til at lave malerier. Så har man rig mulighed for at vise sine kunstneriske evner.

Hvor kan jeg købe et staffeli?

Du kan købe billige staffelier hos Grafical.dk i mange forskellige varianter. De fås i forskellige størrelser, så der både er til voksne og til børn.

Hvilket staffeli skal jeg vælge?

Det kommer selvfølgelig lidt an på, hvad du søger. Vi har utrolig populære staffelier, som mange af vores kunder er rigtig glade for. Skal det bruges til børn kan vi anbefale et mini staffeli. Det kommer også an på, hvilken position, du ønsker at male i, om du helst vil stå op eller sidde ned. Det kan også være, at du gerne vil have et mobilt staffeli, som du kan klappe sammen og tage med i bilen ud i naturen. Så skal du nok lige måle bilens baggagerum, så staffeliets højde ikke bliver et problem. Hvis det i stedet er et staffli barn du søger, så har vi flere staffeli børn, som både prismæssigt og brugsmæssigt egner sig godt til børn.

Hvor finder jeg tilbehør til staffeli?

Du kan finde alt til malerprojektet hos Grafical.dk. Vi har alt fra staffeli, maling, pensler og meget mere til rigtig gode priser.