Kunstnerpensler

Kunstnerpensler velegnet til akryl- og oliemaling. Giver malingen struktur og et rustikt udtryk. En rigtig god allround pensel til både tyndt- og tyktflydende malinger. Der er et Sortiment af supergode flade- og runde pensler, penslerne har svinebørster eller nylonhår. Alle penslerne har gode lange skafter lavet af træ og nogen af skafterne er lakeret. En rigtig god allround kunstnerpensel til mange tyktflydende malinger. De findes i mange forskellige størrelser både små pensler og store pensler.

Mange kunstner går meget op i deres pensler og er lige glad med hvor meget penslen koster, bare den er god. Har får du det hele, vi har kvalitetspensler til meget lave priser. Du kan købe penslerne i pakker med op til 12 stk. Der er et stort udvalg af mange forskellige slags, der er en lille kort beskrivelse ud for hver af kunstnerpenslerne, så du let kan danne dig et overblik over, hvad det er du kigger på.

Når man maler kan mn male på almindeligt papir, men man kan også male på lærreder – det giver et eksklusivt look til dit maleri. Vi har et stort udvalg af mange forskellige slags lærreder. Både tykke og tynde, store og små. Der er et lærred til alle. Vi har også rammer til lærrederne. Super billige lærreder til nettets bedste pris.

Lærreder og pensler er selvfølgelig ikke alt du skal bruge for at lave et perfekt maleri. Du skal selvfølgelig også bruge en god maling. Malingen er det der betyder allermest for dit maleri. Man kan få maling på mange måder, man kan få maling der tørrer hurtigt og noget der tørrer langsomt. Man kan få noget der holder godt på lærredet og noget der ikke holder særlig godt. Der er stor forskel på malinger, så prøv dig frem så finder du snart den maling der passer bedst til dig.