Malerlærred i ruller

Køb malerlærred i ruller på Danmarks største webshop med maling, farver og lærreder. Vi har bomulds lærred rulle i en god kvalitet. Der er forskellige størrelser, du kan vælge mellem en rullebredde på 50 cm eller den store på 120 cm. Så det er bare at kigge igennem, hvilken maler lærred rulle, du skal bruge.

Man kan egentlig godt sige, at du hos os kan købe malerlærred i metermål, for der er 5 meter på hver malerlærred rulle, og du kan købe så mange ruller lærred, som du har lyst til. Vi har en fast billig fragtpris og gratis levering ved lidt større køb.

Hvis du skal købe malerlærred på rulle og du er i tvivl om, hvilken butik eller shop du skal købe ved, så kan du bruge Trustpilot til at se, hvad andre kunder synes om den enkelte forretning, der sælger malerlærred på rulle. Grafical.dk har lige nu en Trustscore på 9.4 baseret på over 8.000 Trustpilotanmeldelser.

Når du køber kunstner lærred på rulle, skal du selv kunne opspænde lærredet på en ramme.

Lærredsruller giver en større fleksibilitet, fordi du selv kan vælge hvilket format dit maleri skal have. Hos os kan du indtil videre kun købe bomuldslærred og ikke hørlærred. I denne varegruppe har vi kun lærredsruller i metermål men vi sælger også malerlærreder, der er opspændt på ramme.

Grafical.dks papirhandel sælger udover malerlærred i ruller også mange andre kunstnerartikler online til hele landet, og vi har samme billige fragtpris uanset om du skal have lærred på rulle leveret til Lyngby, København, Odense, Århus eller Aalborg.

Lærred på rulle giver en større frihed i størrelse på det maleri, du vil male. Du kan eksempelvis udskære eller klippe et rundt lærred, hvis det er det du ønsker. Nogle af de populære mål er malerlærred 80x120 eller 120x150. Begge disse mål kan du få med disse ruller med lærreder.