Bordstaffeli

Bordstaffeli til udsalgspriser. Flere varianter af bordstaffeli til bedste online priser ✓ Super kvalitet ✓ Hurtig levering ✓+10.000 Trustpilot anmeldelser

Alt i bordstaffeli

Køb bordstaffeli blandt flere forskellige modeller af bordstaffelier på Grafical.dk. Her kan du vælge mellem traditionelle typer bordstaffeli i en god kvalitet i elmetræ, som vi sælger til super lave priser, så de også kan bruges som staffeli børn. Du kan også købe et mini staffeli, som er et lille staffeli med lærred, du både kan bruge til at male på og til at have stående på reolen med et lille maleri til pynt bagefter. Er du ny kunstmaler, og gerne vil i gang med at male med akrylmaling eller oliemaling, så er et bordstaffeli en billig måde at komme i gang på. Sådan et maler staffeli fylder heller ikke lige så meget at have stående som et traditionelt gulvstaffeli.

Vælg et bordstaffeli hvis du søger et mini staffeli

Et maler staffeli fylder ret meget også selv om det er klappet sammen. Bor du i lejlighed eller et mindre hus, er det ikke altid man har plads til at have et staffeli til børn stående. Her er et bordstaffeli meget mere pladsbesparende og kan også foldes sammen, så det kan gemmes væk, når du eller dine børn er færdige med at male. Underviser du i kunstmaling eller i at tegne, egner et bordstaffeli sig også godt som tegnestaffeli. Det vil samtidig også gøre det nemmere og billigere at købe et bordstaffeli til at stille på bordene i klassen til hver elev, fremfor at alle skriveborde skal flyttes, hver gang de store gulv staffelier skal frem.

Et bordstaffeli er perfekt som staffeli børn

Børn elsker at tegne og male, og vil du gerne støtte dit barn i at blive mere kreativ, men er i tvivl om hvilket staffeli til børn, du skal købe. Har du masser af plads, kan du købe et stående staffeli i fyrretræ til en pris på godt 500 kr. Men vil du gerne spare både på pladsen og pengepungen, vil det være en god idé at købe et bordstaffeli, som du kan klappe sammen og gemme væk, når dit barn er færdig med at male eller tegne. Udover bordstaffeli kan du også købe maling og andre malerredskaber såsom pensler, kitler, lærrede og rammer online på webshoppen.