Crepepapir

Crepepapir i flotte farver til at lave crepepapirblomster og andet pynt ✓ Stort udvalg ✓ God kvalitet ✓ Prisgaranti ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Crepepapir - Alt i crepe papir til papirblomster

Crepepapir indeholder hele vores store sortiment af crepepapir til billige priser. Så er der crepe papir til festen i mange farver. Dette crepepapir kan jo også bruges i kreative sammenhæng. Riv og klip der er uanede muligheder for at skabe noget unikt med dette lækre crepepapir. Creperuller forbinder vi måske mest med sportsarrangementer, hvor rullerne kan kastes og give en flot farvet streg i luften. De farvede ruller kan dog bruges til meget mere, end blot at blive kastet med eksempelvis til crepe papir blomster, som holder længe uden at skulle vandes. Spøj til side - crepepapir blomster er flotte og farvestrålende at have stående. Du kan både lave valmuer, pæoner og klokkeblomster som papirblomster ud af creperuller.

Crepepapir ruller som festligt pynt

Til festlige anledninger kan du nemt pynte festlokalet op, med de flotte creperuller. Vælg de farver, som passer ind i dit tema. Vi har også crepe papir sæt med 10 blandede farver, hvor du køber 20 crepepapir ruller med 2 af hver farve. Rul crepepapirs rullerne ud, og hæng dem op, hvor det passer som pynt. Du kan vælge at købe creperullerne enten i en enkel farve, eller i et samlet farvesortiment. Creperullerne er en billig løsning, som dekoration eller pynt til festlige begivenheder, og bliver brugt til f.eks. Fødselsdag, fastelavn og konfirmationer.

Crepepapirblomster og italiensk crepepapir

Er du til kreative projekter, kan du også nemt anvende crepepapir hertil. Lav f.eks. søde papirs blomster, og fold papiret stramt om forneden på blomsten, så den får stilk. Blomsterne er søde til dekorationer eller bare at have stående i en fin vase - og så skal crepepapirblomster ikke engang bruge vand.

Crepepapiret bruges også ofte til decoupage, og er nem at arbejde ind i decoupagelakken. Lav eventuelt nogle flotte glas til stearinlys, med afrevne stykker crepepapir i forskellige farver. Lyset bringer farverne ud i rummet, med et flot dæmpet skær. Du kan både købe crepepapir ruller og ark på Grafical.dk.

Hvis papiret skal have en lidt mere gennemsigtig farve på glasset, kan du også finde billigt silkepapir i masser af flotte farver. Crepepapir i mange flotte farver og billige priser. Her kan du få crepe papir på store ark eller som creperuller, som fås både enkeltvis og i sæt med flere farver. Crepepapir kan du anvende som pynt og til hobby aktiviteter.

Crepepapir FAQ

Her kan du læse de spørgsmål, som vores kunder ofte stiller os om crepe papir, italiensk crepepapir og crepe papir blomster. Hvis du har et spørgsmål omkring køb af crepepapir til papirblomster eller crepepapir ruller, som ikke er beskrevet herunder. Må du meget gerne skrive til os på grafical@grafical.dk.

Hvad er crepepapir?

Crepepapir er specialpapir, og det kendetegnes især ved at det er noget af det tyndeste og letteste papir på markedet. Det har en gramvægt som normalt  er under 35 gram. Til sammenligning har normalt printerpapir en gramvægt på 80 gram. Crepepapir bruges ofte til pynt og dekorationer. Det kan for eksempel nemt anvendes til at fremstille flotte papirblomster og andre slags papirskulptur.

Hvor kan man købe crepe papir?

Du kan købe et stort udvalg af crepepapir på ark og i ruller med forskellige farver her på Graficals kæmpe webshop med kontorartikler og hobbyartikler. Du kan også købe blandede sæt med flere farver crepe papir i enten store ark eller som crepepapir ruller. Italiensk crepepapir er meget efterspurgt for sin fine kvalitet.