Limpistol

Køb limpistol til lave priser online. Find præcis de limpistoler du mangler ✓ Prisgaranti ✓ God kvalitet ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Lim pistol Rapid EG212 - D12 mm
På lager - Levering 1-3 hverdage
Limstænger Rapid Ø 7 mm L 65 mm - 460 stk.
Før DKK 1.789,00
Fra DKK 1.610,10 pr. Pakker
Skaffevare

Forventet: 09-03-2024

Limpistoler » Køb limpistol til lavpris på Grafical.dk

Hos os finder du den bedste limpistol og limstifter 11 mm og 7mm. Vi har dem i flere størrelser, bl.a. mini og maxi. Vi har nogen der smelter limen ved høje temperaturer og ved lave temperaturer. Du kan få både de store limpistoler og de små, med henholdsvis høj temperatur og lav temperatur. Der er en god beskrivelse under alle limpistoler, som beskriver dem, og hvilken type limstifter den skal bruge. Se hele vores store udvalg af lim her.

Hvilken størrelse lim til limpistol hobby skal du bruge?

Det er meget forskelligt, hvor store limstifter til limpistol man skal bruge. Ved vores limpistoler er det beskrevet grundigt under hver, hvilken lim til limpistol du skal bruge. Vores limstænger til limpistol fås med diameteren 11 mm og limstifter 7 mm, samt med en længde på 10 cm. Du kan købe pakker med lim til limpistol 7 mm, der indeholder op til 200 stk. smeltelim stifter. Der følger altid 2 limstænger med ved køb af en limpistol. Du kan også få en samlet pakke som indeholder 6 stk. pistoler og 200 stk. limstifter.

Ny limpistol batteri

Som noget nyt kan du nu også købe en trådløs limpistol. Det vil sige at det er en ledningsfri limpistol, som kun skal bruge batteri. Det gør det mere fleksibelt at arbejde med, når du ikke har en ledning at tage hensyn til. I øjeblikket har vi to modeller af limpistol på batteri på shoppen. Du finder blandt andet en Rapid limpistol batteri, som er trådløs. Så er det nemt at komme i gang med sit håndarbejde, hvis du fx skal lave en hjemmelavede nisse, påskepynt eller noget helt andet.

Hvad kan man lave med en limpistol lim?

Limpistoler kan bruges til at dekorere og er super effektive. Dog skal man passe på sine fingre, da limen bliver meget varm. Limen tørrer rigtig hurtigt, det tager oftest kun få sekunder. Limen binder som regel rigtig godt, dog kan en alt for billig limstang godt gøre noget ved kvaliteten på holdbarheden. Man siger også, at en lim pistol med lave temperaturer limer dårligere end, hvis temperaturen har været højere.

Når du skal i gang med at dekorere med din lim pistol skal man ofte bruge karton. Vi har karton i mange forskellige farver og størrelser, vores store udvalg gør at du kan få lige det du skal bruge sammen med limstifter til limpistol. Dekorationskarton er super nemt og fantastisk at bruge til dekorationer. Du kan blandt andet også få limstifter til limpistol i farverne rød, guld, grøn og sølv.

Ved du ikke hvad du skal bruge din limpostol til? Så kan du her få inspiration til, at lave flotte papdyr i flotte farver og med rullende øjne, som du limer på med limpistol lim.

Vores kunder har testet og anmeldt flere af vores limpistoler, så du kan se hvilken limpistol bedst i test. På webshoppen kan du også købe en billig limpistol til børn. Vi anbefaler at børn ikke sidder alene med en limpistol børn.

Limpistol FAQ

Læs de mest stillede spørgsmål om limpistoler herunder.

Hvor kan jeg købe en limpistol?

På Grafical.dk kan du finde flere forskellige slags limpistoler til små priser.

Hvad er en limpistol?

Med en limpistol kan du lime forskellige materialer sammen, herunder træ, keramik og plast. Varmen i limpistolen gør limstifterne bløde, så du kan arbejde med det.

Hvor varm kan en limpistol blive?

Limen smeltes ved 130 til 170 grader. Det anbefales at børn ikke sidder alene med en limpistol.

Hvilke limstifter kan jeg få til min limpistol?

Der findes forskellige størrelser limstifter og farver, som du kan bruge. Hvad med en flot glimmerlim?