Limpistol

Lim pistol Rapid EG212 - D12 mm
På lager - Levering 1-3 hverdage
Limstænger Rapid Ø 7 mm L 65 mm - 460 stk.
Før DKK 1.289,00
Fra DKK 1.160,10 pr. Pakker
Skaffevare

Forventet: 19-05-2021

Køb limpistol billigt på Grafical.dk. Stort udvalg af limpistoler og limpistol lim. Prisgaranti. Hurtig levering. Billig fragt. +10.000 Trustpilot anmeldelser. Hos os finder du den bedste limpistol og limstifter 11 mm og 7mm. Vi har dem i flere størrelser, bl.a. mini og maxi. Vi har nogen der smelter limen ved høje temperaturer og ved lave temperaturer. Du kan få både de store limpistoler og de små, med henholdsvis højtemperatur og lavtemperatur. Der er en god beskrivelse under alle limpistoler, som beskriver dem og hvilken type limstifter den skal bruge.

Hvilke størrelse limstifter til limpistol hobby skal du bruge?

Det er meget forskelligt, hvor store limstænger smeltelim der skal bruges til en limpistol. Ved vores limpistoler er det beskrevet grundigt under hver, hvilken lim til limpistol du skal bruge. Vores lim til limpistol fås med diameteren 11 mm og limstifter 7 mm, samt med en længde på 10 cm. Du kan købe pakker med lim til limpistol 7 mm, der indeholder op til 200 stk. smeltelim stifter. Der følger altid 2 limstænger med ved køb af en limpistol. Du kan også få en samlet pakke som indeholder 6 stk. pistoler og 200 stk. limstifter.

Nyhed limpistol batteri

Som noget nyt kan du nu også købe en trådløs limpistol. Det gør det mere fleksibelt at arbejde med, når du ikke har en ledning at tage hensyn til. I øjeblikket har vi 2 modeller af limpistol på batteri på shoppen.

Hvad kan man lave med en limpistol?

Limpistoler kan bruges til at dekorerer og er super effektive. Dog skal man passe på sine fingre, da limen bliver meget varm. Limen tørrer rigtig hurtigt, det tager oftest kun få sekunder. Limen binder som regel rigtig godt, dog kan en alt for billig limstang godt gøre noget ved kvaliteten på holdbarheden. Man siger også, at en lim pistol med lave temperaturer limer dårligere end, hvis temperaturen har været højere.

Når du skal i gang med at dekorerer med din lim pistol skal man ofte bruge karton. Vi har karton i mange forskellige farver og størrelser, vores store udvalg gør at du kan få lige det du skal bruge sammen med limstifter til limpistol. Dekorationskarton er super nemt og fantastisk at bruge til dekorationer.

Ved du ikke hvad du skal bruge din limpistol til? Så kan du her få inspiration til, at lave flotte papdyr i flotte farver og med rullende øjne, som du limer på med limpistol lim.

Vores kunder har testet og anmeldt flere af vores limpistoler, så du kan se hvilken limpistol bedst i test. På webshoppen kan du også købe en billig limpistol til børn.