+8.000 KundeanmeldelserPrisgaranti50.000 VarerLevering 1-3 hverdageGratis levering fra 699,-

Kontorartikler - Find dine kontorartikler hos Grafical

Kæmpe udvalg af kontorartikler - nu over 50.000 varenumre

Vi vil gerne give dig muligheden for at købe lige præcis de mærker og modeller, du er vant til.

Derfor udvider vi løbende vores udvalg og vi vil gerne kunne tilbyde dig alt i kontorartikler og billige hobbyartikler. Vi opstiller varerne så de billigste står øverst, og du kan desuden se leveringsstatus specificeret på de enkelte varer.

Vores søgefelt er super godt til at finde specifikke varer. Prøv det!

Bestil for over 599 kr. inkl. moms, så sender vi dine kontorartikler til dig fragtfrit. Ordrer under 599 kr. inkl. moms, kommer du til at betale et mindre fragtgebyr på kun 59 kr. inkl. moms for.KØB ALLE VORES KONTORARTIKLER HER >>Billige kontorartikler hos Grafical

Fordele ved at købe kontorartikler på nettet

En webshop har ikke samme omkostninger som en fysisk kontorforsyning til eksempelvis husleje, butikspersonale, butiksindretning o.lign. Der er høflig selvbetjening på en webshop, og du kan bestille døgnet rundt alle ugens dage. Det gør at Grafical kan drive en online webshop med kontorartikler billigere og derfor kan vi også sælge varerne billigere.

Derfor finder du også nettets bedste priser på bl.a. emballage og indpakning, kopipapir, kaffe, tavler og batterier. Vores kontor ligger i Holstebro i midt- og Vestjylland, men vi sender varerne til hele landet, og jeg tror faktisk at fordelingen af kunder passer meget godt med indbyggertallene rundt omkring i landet, så København er nok der, hvor de fleste af vores kunder befinder sig.

I en travl hverdag, er det tidskrævende at skulle køre ud i kontorsupermarkedet og gå rundt og finde alle de kontorartikler, du har brug for. Der er internettet med til at du kan spare tid. Grafical har fået udviklet forskellige løsninger til webshoppen, så du på en nem og hurtig måde kan genbestille de kontorartikler, du er vant til at bruge.Ulemper ved at købe kontorartikler på internettet

Du kan ikke se og røre ved varen som i en fysisk butik. På nettet kan du kun se fotos af kontorartiklerne og læse en beskrivelse af dem. Hos Grafical bruger vi meget tid på at finde og uploade så gode fotos som muligt af vores kontorartikler og skrive så informativ en tekst som muligt.

Nogle gange løber du måske tør for eksempelvis toner eller blækpatroner og du skal derfor bruge nogle nye billige blækpatroner hurtigt. Her kan vi hos Grafical ikke give dig produktet med det samme, men skal sende det, så du får det tidligst næste dag. Til gengæld har vi et væsentligt større udvalg af kontorartikler. Hvis du fortryder dit køb eller der er noget i vejen med varen, så kan du ikke bare selv køre hen og aflevere kontorartiklerne til os ligesom med en almindelig kontorbutik.

Der er du nødt til først at kontakte Grafical, og så vil vi oprette en retursag på det og give dig besked, om hvortil og hvordan kontorartiklerne skal returneres eller afhentes.

Graficals målsætning er at gøre det så nemt og billigt som muligt for dig at købe dine kontorartikler, så du kun behøver at handle et sted. Der er ikke nogen grund til at sammenligne priser ved flere fysiske og online butikker og splitte indkøbet op, når du både sparer tid og penge ved at samle det hele hos Grafical.dk

Altid billige kontorartikler online hos grafical
Kontorartikler sendes til samme billige fragtpris i hele Danmark

Vi har valgt at køre med en meget enkel prisstruktur for vores fragt på Grafical.dk, så uanset hvor du bor i Danmark, så sender vi kontorartiklerne til dig til samme billige fragtpris. Vi har eksempelvis mange kunder i Hillerød, som bestiller kontorartikler hos os.
Vi anbefaler
Printerpapir Strike A4 80 gram - 500 ark papir
Printerpapir Strike A4 80 gram - 500 ark papir
Før DKK 36,88
Fra DKK 32,45
(Fra DKK 25,96)
(Sælges i pakninger af 5 stk.)
Info/køb
Brevordner A4 - Q-Line sort 50 mm bred ryg
Brevordner A4 - Q-Line sort 50 mm bred ryg
DKK 16,56
(DKK 13,25)
(Sælges i pakninger af 10 stk.)
Info/køb
Dymo Omega Prægemaskine - Til 3D Prægetape
Info/køb
Tavlevisker 14x4cm magnetisk til whiteboard - B.N.T
Info/køb
Kopipapir Image Business 80 gram A4 - 2500 ark
Kopipapir Image Business 80 gram A4 - 2500 ark
Før DKK 286,25
Fra DKK 200,38
(Fra DKK 160,30)
Info/køb
Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Følg med

      

Kundeservice

Åbningstider:

Man - tor:  8.00 - 16.00
Fredag:     8.00 - 15.30

Grafical ApS   |   Nupark 45    |   7500 Holstebro   |   grafical@grafical.dk
Scroll To Top