Kontorartikler online til erhverv og private

Køb billige kontorartikler online på Grafical.dk

Køb billige kontorartikler online på Grafical.dk

Siden 1997 har vi leveret kontorartikler til danske virksomheder og private kunder. Grafical har altid haft fokus på online handel og markedsføring, og Google har de sidste mange år været stedet, hvor de fleste nye kunder har fundet os.


SE ALLE VORES KONTORARTIKLER HER >>


Når du køber kontorartikler online er tryghed ekstra vigtigt, fordi du ikke går ind i en fysisk kontorforsyning eller boghandel, hvor du kan se og føle på kontorartiklerne og tage dem med dig, når du går ud af kontorforsyningen.

En af de måder vi har valgt at skabe denne tryghed og tillid er via vores samarbejde med Trustpilot, hvor vi igennem mange år har bedt vores kunder om at skrive hvad de mener om Grafical.dk online på Trustpilot. Det har bevirket, at vi nu har fået over 8.000 kundeanmeldelser. Det har selvfølgelig ikke kun været positive anmeldelser, men vi har virkelig lyttet til den konstruktive kritik, vi har fået, og løbende tilpasset vores webshop med kontorartikler samt forretningsgange efter dem, så vores kunder kan blive endnu gladere for at købe billige kontorartikler online hos os.

Det synes vi er lykkedes meget godt, for vores Trustscore er på hele 9.5, hvilke på godt jysk ikke er så ringe endda.

Har du lyst til at prøve os af, så prøv at se vores både meget dybe og brede udvalg af kontorartikler. Som noget lidt anderledes end andre kontorforsyninger, så har vi også over 10.000 varenumre indenfor hobbyartikler, som du også kan købe online og få leveret sammen med dine office supplies.

Vi glæder os til at se dig i Graficals kontorforsyning næste gang du skal købe kontorartikler online på nettet.