Billige kontor artikler

Vi leverer billige kontor artikler i hele landet

Grafical.dk har måske Danmarks største udvalg af billige kontor artikler. 50.000 forskellige kontorartikler kan du vælge i mellem i vores online kontorforsyning, hvor både private og erhverv køber til samme lave priser.


SE ALLE KONTORFORSYNING PRODUKTER HER >>


Vi er kendt for vores store udvalg af billige kontor artikler og vores korte leveringstid. Hvis du prøver at læse nogle af vores mange Trustpilot anmeldelser, vil du få en god fornemmelse af, hvordan det er at være kunde hos Grafical uanset om du bor i Slagelse, København, Viborg, Roskilde, Esbjerg, Holstebro, Århus eller Odense.

Billige kontor artikler for både erhverv og privatkunder

Graficals koncept er at tilbyde et kæmpe udvalg af billige kontor artikler, emballage, hobbyartikler, husholdningsprodukter og it-tilbehør til lave priser til alle kundetyper både private og erhvervskunder. Du behøver ikke at være en super indkøber for at forhandle dig frem til en god rabataftale hos os, for det er slet ikke en mulighed.

De priser du ser på shoppen, er de priser og betingelser, som alle køber kontorartikler til, uanset om du er en stor eller lille kunde og vi leverer til samme billige fragtpriser eller med gratis levering uanset om du bor i Roskilde, Viborg, København, Slagelse, Odense, Århus, Holstebro, Esbjerg eller et andet sted i Danmark.

Vi har selvfølgelig masser af gode tilbud i kontorforsyningen på kontor artikler løbende samt udsalg og fragtfri kampagner m.v. Det får du adgang til, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Opretter du dig som kunde på shoppen, optjener du 5% bonus på alle dine varekøb, som du kan bruge, næste gang du bestiller kontorartikler eller hobbyartikler.


KØB KONTORARTIKLER HER >>