Kreativ Hobby Butik Holstebro med 50.000 varer online

Hobby butik med kreative ting

Kan du godt lide at bruge dine hænder og din kreativitet i din fritid, så var det måske noget for dig med en kreativ hobby? På Grafical.dk kan du både få gode hobby ideer til kreative aktiviteter samt købe over 12.000 forskellige hobbyartikler til at føre dem ud i livet, så du slipper for at skulle ud i en kreativ butik.


SE UDVALGET AF HOBBYARTIKLER HER >>

Få idéer og køb hobbyartikler til en kreativ hobby

Uanset om du bor i Århus, Kreativ Hobby Holstebro eller Herning kan du købe kreativ hobby artikler på denne shop og få hobbyartiklerne leveret hurtigt. Vi leverer nemlig i hele Danmark fra vores hobby butik online også til Odense, København, Hillerød, Fredensborg, Randers og Bornholm. Så Grafical kan for eksempel sagtens være din fortrukne Fredensborg hobby butik online, da vi sender hurtig og billigt ud til hele landet. Det er meget nemmere end at handle i en fysisk kreativ butik.

Der er mange måder at have en kreativ hobby på, det kan være, at du godt kan lide at arbejde med ler eller modellervoks, eller at du hellere vil male eller måske sy. Uanset hvad din kreative hobby skal være, så har vi lige de hobbymaterialer du får brug for.


SE KREATIVE HOBBY IDEER

Kreativ Hobby Holstebro

Da jeg var barn lå der en kæmpe hobbyforretning i Holstebro, der hed Kreativ Hobby. Det var ikke bare en butik men mere en oplevelse at komme derud og se på et væld af forskellige hobbyartikler. Jeg kan også huske, at der blev holdt inspirationskurser m.v. for kunderne.

Desværre lukkede Kreativ Hobby Holstebro for en del år tilbage, så hobbybutikken findes ikke længere. Jeg har dog stadig rigtig mange gode hobby kreativ minder derfra.

Men her på Grafical.dk kan du heldigvis stadig finde og købe en hel masse forskellige hobbyartikler, ja faktisk mange flere end dengang i Kreativ Hobby Holstebro. Vi har nemlig intet mindre end 12.000 forskellige hobby produkter på shoppen, og vi hører faktisk også til i Holstebro. Vi har i mange år arbejdet tæt sammen med CC Hobby, som er en anden kendt Holstebro virksomhed indenfor hobbyartikler. CCHobby eller Creativ Company Holstebro er vores faste leverandør på en stor del af vores sortiment indenfor kreativ hobby. Og vi er meget stolte af at forhandle produkter fra Creativ Company Holstebro fordi det netop er kvalitets produkter til kreativ hobby, men til overkommelige priser, hvor alle kan være med.

Der er derfor mange på egnen der siger at vi hos Grafical.dk på sin vis har taget arven op efter Kreativ Hobby Holstebro. Det vil vi dog lade andre folk om at bedømme. For selvom vi er en kreativ hobbybutik, der har til huse i Holstebro, så sælger vi til hele landet.
Du behøver nemlig ikke at være bosat i Holstebro by eller i Vestjylland for at kunne handle hos os, for vores creativ hobby butik findes kun på nettet, så du kan bare sidde derhjemme i sofaen og bestille de hobbyartikler til din hobby online, som du skal bruge til dine kreative projekter, vi leverer hurtigt til hele landet til en billig fragtpris.

Vi vil gerne byde dig velkommen her på vores online hobby shop. Vi håber, at du finder de hobbyartikler, du skal bruge og lader dig inspirerer af vores kreativ hobby ideer. Vores søde medarbejdere sidder klar i kundeservice til at hjælpe dig, hvis du får brug for det.

Vi er nemlig en stor hobby butik med hovedkontor beliggende i Holstebro. Vi har som sagt ingen fysisk hobby Holstebro butik, men vi har et væld af forskellige hobbyartikler på webshoppen. Med hurtig levering er du også helt fri for at skulle i en hobby Holstebro butik eller en forretning et andet sted. Vi leverer nemlig vores varer til hele landet og typisk indenfor 1-3 hverdage. Grafical.dk er din trofaste kontor og papir butik.


GÅ TIL VORES HOBBY BUTIK HER >>

Hobby butik online åbningstider

Fordelen ved at købe kreativ hobby produkter på Grafical.dks hobby butik online er, at vi har åbent på webshoppen 24-7-365. Du kan handle hobby kreativ, når det passer dig. Du behøver ikke engang at forlade dit hjem, for vi sender hobbyartiklerne direkte til din adresse. Hvis du har brug for hjælp fra vores søde kundeservice medarbejder, har vi åbent på hverdage man-tors fra klokken 8-16 og fredag fra 8-15.30. Du kan komme i kontakt med os på mail grafical@grafical.dk eller på tlf. 97407644.

Kreativ hobby voksne

I blandt vores 12.000 forskellige hobbyartikler, finder du også rigtig mange til kreativ hobby voksne. Vi har blandt andet et stort udvalg indenfor maling og lærreder, såsom akrylmaling, staffeli, lærreder og rammer. Vi har en masse garn, stof og sy tilbehør. Kan du lyde at arbejde med støbning og lysfremstilling, er der også en masse kreativ hobby voksne kan hygge sig med her. Vi har også mere årstidsbestemte hobbyting i vores hobby butik online, såsom julepynt herunder stjernestrimler og ler. Du kan også finde mange kreative ideer på Grafical.dk

Kreativ hobby børn

En anden fordel ved en kreativ hobby er, at du sagtens kan sidde og hygge dig samtidig med at du nørkler med dine hobbyprojekter, og du kan lave dem sammen med dine børn. De vil helt sikkert elske at lave noget kreativt sammen med dig. Så få gang i hyggen med creativ hobby online nu.

Kreativ hobby blandt Grafical.dks egne ansatte

Som en forretning der sælger produkter til kreative hobbyprojekter, er det naturligvis ikke nogen overraskelse, at flere af vores ansatte selv dyrker forskellige former for kreativ hobby. Vi har ansatte der strikker og bruger vores udvalg af garn og strikkeudstyr. Og vi har andre der er glade for at male, eller modellere ting.

"Jeg bruger en masse af vores egne produkter til at bygge modellandskaber derhjemme" forklarer Benjamin fra Grafical.dks marketingafdeling. "Efter en dag på arbejdet er det rart at slappe af med en kreativ hobby - hvad end den går ud på. For mit vedkommende bygger jeg f.eks. modelhuse ud af skumkarton, polystyrol, ispinde og tændstikker. Det er en dejlig afslappende form for kreativ hobby, som jeg elsker at slappe af med. Samtidig kan man lytte til en lydbog eller noget god musik, mens hænderne får lov at arbejde".