Gavebånd

Køb gavebånd online - stof gavebånd til lave priser ✓ Hurtig levering ✓ Prisgaranti ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Gavebånd bredde 10 mm rød mat | 250 meter
2 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage

Gavebånd til indpakning

Her finder du et stort udvalg af forskellige typer gavebånd til indpakning af f.eks. gaver. Grafical.dk har mange farverige og kreative hobbyartikler. Gavebånd til de flotte indpakkede gaver. Men gavebånd kan også bruges til andre kreative ting som flotte stjerner og parykker. Med gavebånd er det kun din fantasi der sætter grænser for hvilke kreative ting du kan lave. Vi garantere altid faste lave priser, hvad end du køber gavebånd privat eller gavebånd engros.

Gavebånd i forskellige farver og materialer

Gavebånd kan findes i ensfarvet og mønstret, du kan få gavebånd der er blank, metallic og mat. Du kan få gavebånd i flere forskellige materialer, bl.a. naturhamp, polybånd og papirbast. Der er alt til selv den kræsne køber, der sætter pris på kvalitet og bæredygtighed. Du kan vælge mellem farver, som neon pink, guld, sort, neon blå, oliven, mørk rød, hvis med røde prikker, rød, rød med juletræer, lilla, sølv osv. Der er rigtig mange farver, at vælge mellem. Det er rigtig flot hvis man matcher gavepapir og gavebåndet, og måske kører det i modtagerens yndlingsfarver.

Gavebånd i alle tænkelige farver

På Grafical.dk kan du naturligvis finde mange gavebånd i alle tænkelige farver. Men de mest efterspurgte farver af bånd til gaver er umiddelbart: Rødt gavebånd (rød gavebånd er en klassiker ikke blot til jul men hele året), gavebånd guld (guld gavebånd er især populært til bryllupper og jul), gult gavebånd, gavebånd grøn (grønt gavebånd er også meget populært omkring juletid), sort gavebånd og hvidt gavebånd (meget populært til bryllupper og konfirmationer).

Stof gavebånd

I vores udvalg af gavebånd finder du også bånd lavet af stof. Stof gavebånd er blevet yderst populære ikke blot hos private men også i butikker, hvor gaveindpakningen lige skal have et ekstra nøk opad i kvaliteten. Gavebånd stof kan f.eks. være satin gavebånd eller velour gavebånd, men der findes også andre alternativer. Vi har f.eks. eksempler på kunder, der har pakket gaver ind med strimler af stofrester.

Fandt du ikke lige det gavebånd du ledte efter? Fortvivl ikke. Hvis du f.eks. var på jagt efter andre typer af gavebånd kan du med fordel tage et kig i vores varegruppe med tekstilbånd. Mange af disse bliver brugt som kreative alternativer til traditionelt gavebånd.

Bredt gavebånd

Der findes naturligvis ikke én bestemt tykkelse eller bredde af gavebånd. Og vi får tit henvendelser fra kunder, der søger f.eks. tykt gavebånd eller gerne vil have deres gavebånd bredt. Begge dele kan du naturligvis også finde her på siden - ligesom du kan finde såkaldt kæmpe gavebånd. Som du vil kunne læse nedenfor, har vi også eksempler på kunder der bruger dette kæmpe gavebånd eller brede gavebånd til kreative projekter.

Glitter og glimmer gavebånd

I vores store udvalg har vi naturligvis også særligt flotte glimmer gavebånd og gavebånd glitter. De kan give et ekstra pift til din indpakning. Men hvis du gerne vil være kreativ med din indpakning og samtidig tilføje glimmer og glitter, er der faktisk flere alternativer. Fra kunder har vi set eksempler på gaver med brede stof gavebånd, der efterfølgende havde fået tilføjet tekst som "tillykke" eller navnet på modtageren skrevet med glimmerlim ovenpå. Du kan finde glimmerlim lige her. Andre havde tegnet smukke mønstre på deres gavebånd med glitter.

Vær kreativ med gavebånd

Når du giver en gave er den nemmeste måde at personliggøre din indpakning gennem gavebåndet. Det skyldes bl.a. at gavens modtager kommer i direkte kontakt med gavebåndet. Det kan derfor være lidt en kunst, at lave et gavebånd på en pakke.
Der findes utallige teknikker til forskellige typer indpakning med brug af gavebånd. Nedenfor i vores FAQ-sektion, kan du finde forslag til nogle af disse mange forskellige
Mangler du inspiration til indpakningen? Det kan godt være svært at finde den helt rigtige indpakning og hvordan gør man det lige godt nok? Der er rigtig mange forskellige måder at gøre tingene på. Men her kan du få et eksempel på hvordan vi har gjort.

Hvis du pakker mange gaver ind, eller f.eks. har en butik, hvor der skal pakkes gaver ind for kunder, kan det helt klart betale sig at investere i en gavebånd splitter. Dette lille redskab gør det nemt at splitte et gavebånd op i flere strimler, så f.eks. et krøllet gavebånd får endnu mere volumen. Bruges den rigtigt kan gavebåndssplitteren virkelig gøre din indpakning ekstra flot!

Husk resten af indpakningen

Gavebånd er rigtig flot sammen med det eksklusive cellofan. Vi har et stort udvalg af cellofanposer i mange forskellige størrelser. Cellofan giver rigtig flotte indpakninger, som ser eksklusive ud. Hvis du pynter med gavebånd bliver det blot endnu flottere.

Hvis du gerne vil have et anderledes til og fra kort, kan du overveje manillamærker som gavemærker. Dem har vi et rigtigt stort udvalg af i mange farver og størrelser og faconer.

Gavebånd FAQ

Vores kundeservice får mange spørgsmål om gavebånd indpakning og gavebånd sløjfe tricks. Her har vi forsøgt at samle nogle af de spørgsmål de oftest får og svare til dem. Forhåbentlig kan du finde svar på eventuelle gavebånds relaterede spørgsmål du måtte side med. Ellers er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os, så skal vi forsøge at hjælpe efter bedste evne.

Hvordan binder man gavebånd?

Der findes mange forskellige måder at binde gavebånd om en pakke. Den simple metode som de fleste kender, består i at vikle gavebåndet om først på langs af pakken, derefter dreje det 90 grader og føre det på tværs af pakken, hvorefter det lukkes ved f.eks. at binde gavebåndet til en sløjfe.

Der findes naturligvis også mange andre alternative måder at binde et gavebånd på. Her kan vi kun opfordre til, at du enten søger efter guides på nettet eller ganske enkelt lader fantasien få frie tøjler. Hvis du bruger nogle af vores bånd på en spøjs eller kreativ måde, vil vi meget gerne se eksempler på det, så vi selv kan blive inspireret.

Hvordan krøller man gavebånd?

Når man bruger gavebånd til gaver, er det super flot hvis man krøller det. Dog er der noget gavebånd der er bedre at gøre det med end andet. Såkaldt polybånd er f.eks. rigtig godt til at krølle, men andre typer og materialer kan også bruges. For at krølle gavebåndet skal du trække en saks, langs bagsiden af gavebåndet med en skarp kant mod båndet. Trækker du hurtigt nok, vil gavebåndet folde sig i flotte krøller. Jo hurtigere du trækker jo kortere bliver krøllerne.

Vær altid opmærksom på ikke at komme til at skære gavebåndet over under denne proces. Til at krølle gavebåndet skal du kun bruge en skarp saks. Vi har et stort udvalg af forskellige sakse i flere størrelser og sakse til mange formål.

Hvad er gavebånd lavet af?

Er gavebånd plast? Sådan spørger mange af vores kunder. Og ja, der findes gavebånd der er lavet af plastmaterialer, men gavebånd skal ikke i plastaffald. Derimod skal de (i skrivende stund) sorteres sammen med restaffald. Vær opmærksom på, at der ikke må ryge gavebånd med i papaffald.

Hvordan laver man sløjfer af gavebånd?

Klip seks strimler af gavebånd i samme længde (længden afgør størrelsen på sløjfen). Derefter tvister du gavebåndet så det former et ottetal. Du kan nu lime de 6 ottetaller sammen vha. enten en limpistol eller dobbeltklæbende tape, så de former en flot sløjfe. Det er nemmest at gøre, hvis du vælger gavebånd der ikke er enten for stift eller for blødt.

Gavebånd affaldssortering - hvor skal det hen?

Selvom gavebånd oftest er lavet af plast, skal det IKKE i plastaffald. Derimod skal gavebånd i restaffald. Værk opmærksom på, at der ikke kommer rester af gavebånd med i dit papaffald, hvor det ofte kommer med ved en fejl, og kan skabe problemer for affaldssorteringen.

Billigt gavebånd

Er du på udkig efter særlig gode gavebåndstilbud skal du helt klart tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så får du helt automatisk besked, når vi næste gang har tilbud på gavebånd. Som modtager af nyhedsbrevet får du også en velkomstgave i form af en rabatkode, som du naturligvis straks kan bruge på at spare lidt ekstra penge på dit næste gavebåndskøb. Derudover får nyhedsbrevet modtagere adgang til særlige rabatter og tilbud. F.eks. momsfrie eller fragtfrie dage, samt særlige gaver. Og som nyhedsbrevsmodtager deltager du desuden helt automatisk i lodtrækningen om fede præmier flere gange om året. Uden at du behøver gøre noget.