Gavebånd

Grafical.dk har mange farverige og kreative hobbyartikler. Gavebånd til de flotte indpakkede gaver. Men gavebånd kan også bruges til andre kreative ting som flotte stjerner og parykker. Med gavebånd er det kun din fantasi der sætter grænser for hvilke kreative ting du kan lave. Vi garantere altid faste lave priser.

Gavebåndet kan findes i ensfarvet og mønstret, du kan få gavebånd der er blank, metallic og mat. Du kan få gavebånd i flere forskellige materialer, bl.a. naturhamp, polybånd og papirbast. Der er alt til selv den kræsne køber, der sætter pris på kvalitet og bæredygtighed. Du kan vælge mellem farver, som neon pink, guld, sort, neon blå, oliven, mørk rød, hvis med røde prikker, rød, rød med juletræer, lilla, sølv osv. Der er rigtig mange farver, at vælge mellem. Det er rigtig flot hvis man matcher gavepapir og gavebåndet, og måske kører det i modtagerens yndlingsfarver.

Gavebånd er rigtig flot sammen med det eksklusive cellofan. Vi har et stort udvalg af cellofanposer i mange forskellige størrelser. Cellofan giver rigtig flotte indpakninger, som ser eksklusive ud. Hvis du pynter med gavebånd bliver det blot endnu flottere.

Når man bruger gavebånd til gaver, er det super flot hvis man krøller det. Dog er der noget gavebånd der er bedre at gøre det med end andet. Til at krølle gavebåndet skal du kun bruge en skarp saks. Vi har et stort udvalg af forskellige sakse i flere størrelser og sakse til mange formål.

Mangler du inspiration til indpakningen? Det kan godt være svært at finde den helt rigtige indpakning og hvordan gør man det lige godt nok? Der er rigtig mange forskellige måder at gøre tingene på. Men her kan du få et eksempel på hvordan vi har gjort.

Hvis du gerne vil have et anderledes til og fra kort, kan du overveje manillamærker som gavemærker. Dem har vi et rigtigt stort udvalg af i mange farver og størrelser og faconer.