Bleer

Her finder du vores store og billige udvalg af bleer til børn. Hos Grafical har vi børnebleer i flere forskellige typer og størrelse. Du finder bl.a. almindelige bleer, miljøbleer og stofbleer. Vi har alt i størrelser fra premature bleer til 1-3 kg. og XL bleer til de lidt større børn. Spar dig selv for besværet med at slæbe bleer hjem fra supermarkedet ved at købe dine bleer billigt hos os, og få dem leveret til døren.

Få bleer leveret nemt og billigt
I en travl hverdag, er der ingen grund til at gøre livet mere besværligt for sig selv. Så hvorfor skulle du spilde tid med at hente bleer, når du kan få dem leveret hjem til. Så kan du fokusere på dit barn, eller få et tiltrængt hvil, uden at skulle tænke på bleer, blespande og bleposer. Køb bleer online, det er nemt og bekvemt.

Miljøvenlige bleer som dit barn og naturen vil sætte pris på
Vi har et stort udvalg af miljøvenlige bleer, der er designet til at give dit barn optimal komfort og tørhed. Du finder bl.a. svanemærkede bleer og bleer med FSC-mærket, hvilket vil sige, at de er baseret på bæredygtig skovbrug. Derudover er vores bleer naturligvis dermatologisk testede.

Klat ikke dine penge væk på for dyre bleer
Børnebleer er en rimelig dyr post for mange familier med mindre børn og for private og offentlige institutioner. Hos Grafical synes vi, at de penge kunne bruges bedre andet steds, og vi har derfor sat os for at lavere billige bleer af høj kvalitet, så du I stedet kan bruge dine midler på andre vigtige ting. Har du småbørn i ble-alderen kan du godt spare en del penge ved at købe hos Grafical.dk

Kom lugtfrit af med dine bleer
Slip for lugten af gamle bleer i puslerummet eller på badeværelset med en god blespand fra Grafical. Du finder vores udvalg af blespande og bleposer her på shoppen. Blespandende kan naturligvis også bruges til meget andet end bleer. De er f.eks. gode som affaldspande til badeværelset, hvor de er perfekte til brugte tamponer, vat-rondeller og lignende.

Stofbleer
Hos Grafical.dk kan du købe stofbleer. Stofbleerne er hvide og måler 80x80cm. Disse er praktiske hvis ikke endda uundværlige når man har småbørn i huset. Stofbleerne har et mål på 80x80 cm og er uundværlige for familier med små børn. de er lavet af 100% bomuld. Stofbleerne bliver ofte brugt under amning eller til at ligge under barnet ved bleskiftning. De kan også bruges som sutteklud, gylpeklud eller til at dække for solen.

Det kan ofte blive nødvendigt med op til 10-12 stofklude når man har et barn, her på siden får du dem til den bedste man kunne ønske sig. De er billige og kvaliteten helt i top. Stofbleerne er blevet brugt igennem mange år og har altid været en stor succes. N år du er færdig med at bruge stofbleerne til børnene, er det ikke nødvendigt at smide dem ud, de kan nemlig bruges som rengøringskulde. Effektive og smarte stofbleer med mange funktioner.  

Mens du er her, så husk, at vi også har andre praktiske ting at vælge imellem for børnefamilier og institutioner. Her kan f.eks. nævnes engangs- og cateringsartikler som kan være praktiske at have med på udflugter.
Rengøring er nok også for mange et anstrengt tema i en travl hverdag. Men fortvivl ej for i webshoppen kan du sammen med juniors børnebleer finde alt til en perfekt rengøring.