Vådservietter

Vådservietter Wet Tissue 2000 stk
1 anmeldelser
Før DKK 1.649,00
Fra DKK 1.484,10 pr. Pakker
På lager - Levering 1-3 hverdage
Her finder du billige priser på vores store udvalg af vådservietter og renseservietter. Find også dine wet wipes og spritservietter online hos Grafical.dk. I vores sortiment kan du finde neutrale vådservietter, der blandt andet kan benyttes som vådservietter til baby eller bare almindelig aftørring. Vi har også vådservietter til fjernelse af maling, lim, lak, tryksværte og meget mere. Kig videre her på siden, og find præcis de vådservietter du mangler.

Vådservietter gør arbejdet

Vådservietter er nemme og enkle at bruge, og kan købes i pakker op til 250 stk. og ned til en pakke med 10 stk. online hos Grafical.dk. Her på siden kan du også finde dispenser box, så du altid nemt kan komme af med dine vådservietter igen.

Neutral vådservietter er specielt gode til daginstitutioner, børnehaver og lignende, da babyer typisk er mere skrøbelige. Vådservietterne fås uden parfumer og kemikalier, som gør dem perfekte til babyer. Mangler du servietter til overflader, kan vi udover vådservietter også anbefale renseservietter. Renseservietter der indeholder isopropyl-alkohol renser overflader meget nemt uden at efterlade spor og uden at skade materialer. Servietterne fjerner fedt og snavs, og alkohollen fordamper hurtigt, så du kan bruge overfladen igen.

Vådservietter tilbud

Hos Grafical kan du ofte finde gode tilbudspriser på vores vådservietter. Med vores billig fragt og hurtige levering skal du ikke vente længe før du har dine vådservietter hos dig. Vi sælger wet wipes i rigtig god kvalitet. Kan du ikke finde den wet wipe, du leder efter, eller har du andre spørgsmål omkring vores wet wipes, renseservietter eller spritservietter, kan du altid kontakte vores super kundeservice. Vi sidder altid klar til at svare på de spørgsmål, du må have.

Vi har masser af andre aftørringsprodukter

Udover wet wipes og spritservietter har vi mange andre aftørringsprodukter til både hjemmet, arbejdspladsen eller til at have med på farten. Vi sælger også papirhåndklæder, som er virkelig lette af have med og smide ud, når de er brugt. Ellers kan du også købe køkkenruller, som vi sælger i flere varianter.