Abena

Abena produkter i stort udvalg ✓ Gode priser på engangshandsker, håndsprit mv. ✓ Billig fragt ✓ Prisgaranti ✓ +18.000 Trustpilot anmeldelser
Håndsprit gel Abena 5000 ml 85%
19 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage

Abena online » Køb Abena produkter billigt på Grafical.dk

Køb Abena produkter på Grafical.dk. Vi har over 1.000 varer fra Abena online at vælge imellem til super billige priser, samt ikke mindst en rigtig god kundeservice til at hjælpe dig med din bestilling. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så får du direkte besked, når vi har tilbud på Abena produkter. Vi tilbyder hurtig levering og fast lav fragtpris eller gratis levering, hvis du bestiller lidt flere produkter ad gangen. Så hvis du blot gennemfører din Abena bestilling, så sørger vi for at levere din ordre hurtigt og sikkert til dig.

Abena er et kendt dansk mærke indenfor hygiejne produkter såsom bleer, støttestrømper, handsker, spritdispenser, sygeplejeartikler, håndsprit og rengøring m.v. Firmaet blev grundlagt i Aabenraa i 1953 og er stadig beliggende der. Så stort set alt hvad der er at finde i et Abena katalog, kan du også finde her på Grafical.dk

Både private og erhverv kan foretage bestilling af produkter fra Abena online på webshoppen. Vi har hele sortimentet og du kan vælge alt i de forskellige produktserier: Gastro Line, Cater-Line, Poly Line, Care Ness og Puri Line.

Vi har et stort udvalg af værnemidler fra Abena online, herunder nitrilhandsker og latexhandsker. Du kan også købe et stativ med, så du nemt kan sætte en ny pakke i når du er løbet tør, så pakkerne roder ikke rundt omkring på gulv eller borde. Af andre Abena værnemidler finder du engangsdragter i forskellige størrelser, så det sidder ordentligt, når du skal udføre dit arbejde.
Abena online leverer selvfølgelig også sprit i mange størrelser beholdere og til forskellige formål, så du altid kan få den slags sprit der opfylder dit behov.

Abena Åbenrå leverer direkte for os over hele landet

Bestiller du Abena online produkter såsom håndsprit, Abena mundbind, bleer, tisseunderlag m.v. på Grafical.dk bliver de i løbet af 5 minutter pakket og afsendt fra vores lager hos Abena Åbenrå og sendt til dig, så du ofte har din bestilling næste dag eller indenfor 1-3 hverdage. Vi har en fast lav fragtpris og tilbyder gratis levering, hvis du køber lidt mere Abena online ad gangen. Det kunne f.eks. også være Abena bleer til voksne.

Puri-Line er Abenas rengøringsserie, som består af både vaskepulver, opvaskemiddel til køkken, kantine, storkøkken, restaurant, café m.v. Det er Abena tandstikker, servietter, teske, rørepinde, drikkebægre, kaffebæger, engangsservice og meget mere. Der findes også en del sprit til rengøring, som holder dine overflader så rene som muligt. Vi har også isopropylalkohol, som er velegnet til desinficering af overflader, der med sine 70% alkohol fordamper hurtigt. Det findes både som spritservietter, desinfektionsservietter og i flydende form i helt op til 20 liters dunke.

Abena til at vaske hænder i

Du finder også forskellige Abena produkter til at vaske dine hænder i. Abena sæbe har Svane- og Astma-allergi-mærket, så hele familien kan roligt bruge sæberne, håndcremerne og lotion uden at blive udsat for parfume eller andre tilsætningsstoffer.

Abena Cater Line er catering produkter ligeledes til restauranter, storkøkkener og kantiner såsom takeaway emballage, alubakker, plastbakker, køkkenfilm, alufolie, madfilm, burgerpapir m.v. Uanset om du skal bruge plastbakker med låg eller fryseposer, har vi et bredt udvalg fra Abena online til billige priser og som leveres hurtigt til dig.

Køb alt Abena online billigt på Grafical.dk

Uanset om du er privatkunde, erhvervskunde eller en offentlig institution, der skal faktureres via EAN, kan du købe stort set alle Abena produkter online på Grafical.dk. Fordelen ved at handle på Grafical.dk er, at vi har billige priser, billig fragt, en rigtig brugervenlig webshop og nogle super søde kundeservicemedarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig. Derudover har vi også et endnu større udvalg end Abena i Åbenrå, for vi har nemlig omkring 50.000 forskellige varenumre at vælge i mellem på Grafical.dk, så det du ikke kan finde på Abena Online, kan du sikkert finde hos os. Så du kan helt uden problem lave din Abena online bestilling her på siden.

Vi gør opmærksom på, at Grafical.dk er en selvstændig virksomhed, som forhandler produkter fra Abena online. Du kan derfor ikke bruge en Abenaonline DK bevilling i vores shop. Der henviser vi til Abena DK eller abena privat. Vi er en stor dansk webshop med +50.000 produkter inden for husholdning, kontorartikler, hobbyartikler, IT-tilbehør, emballage og andet. Så du kan helt sikkert finde alt hvad du skal bruge her på vores webshop. Husk at vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig med din Abena bestilling og andet, hvis du skulle have brug for det.

Abena produkter FAQ

Her finder du de oftest stillede spørgsmål om Abena.

Hvor kan man købe Abena produkter?

På Grafical.dk kan du finde et udvalg på over 1.000 forskellige produkter fra Abena webshop til særdeles gode priser. Har du brug for hjælp og vejledning til produkterne, er du selvfølgelig meget velkommen til at tage fat i vores dygtige kundeservice på telefon eller mail.

Hvilke Abena produkter forhandler i?

Vi har et meget bredt udvalg af produkter fra Abena. På vores webshop kan du blandt andet finde engangshandsker, håndsprit, creme, beklædning, produkter til personlig pleje samt rengørings- og køkkenartikler.

Kan jeg købe Abena produkter både som privat og erhverv?

Uanset om du er privat eller erhvervskunde kan du købe produkter fra Abena på Grafical.dk. Hos os får du skarpe priser, hurtig levering og en rigtig god købsoplevelse på vores brugervenlige webshop. Alt i alt kan du finde over 60.000 forskellige produkter hos os, så der er en god chance for, at du kan handle alt hvad du skal bruge på et sted.