Abena

Tilbudspriser på Abena produkter ✓ Billige priser på håndsprit, engangshandsker mv. ✓ +1.000 varer fra Abena online ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Bestil alle Abena varer online her

Køb Abena produkter på Grafical.dk. Vi har over 1.000 varer fra Abena online at vælge i mellem til super billige priser samt ikke mindst en rigtig god kundeservice til at hjælpe dig med din bestilling. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så får du direkte besked, når vi har tilbud på Abena produkter. Vi tilbyder hurtig levering og fast lav fragtpris eller gratis levering, hvis du bestiller lidt flere produkter ad gangen.

Abena er et kendt dansk mærke indenfor hygiejne produkter såsom bleer, støttestrømper, handsker, spritdispenser, sygeplejeartikler, håndsprit og rengøring m.v. Firmaet blev grundlagt i Aabenraa i 1953 og er stadig beliggende der.

Både private og erhverv kan foretage bestilling af produkter fra Abena online på webshoppen. Vi har hele sortimentet og du kan vælge alt i de forskellige produktserier: Gastro Line, Cater-Line, Poly Line, Care Ness og Puri Line.

Abena Åbenrå leverer direkte for os over hele landet

Bestiller du abenaonline produkter såsom håndsprit, mundbind, bleer, tisseunderlag m.v. på Grafical.dk bliver de i løbet af 5 minutter pakket og afsendt fra vores lager hos Abena Åbenrå og sendt til dig, så du ofte har din Abena bestilling næste dag eller indenfor 1-3 hverdage. Vi har en fast lav fragtpris og tilbyder gratis levering, hvis du køber lidt mere Abena online ad gangen.

Gastro-Line er en forkortelse for gastronomi, og denne serie består derfor af vare til køkken, kantine, storkøkken, restaurant, café m.v. Det er Abena tandstikker, servietter, teske, rørepinde, drikkebægre, kaffebæger, engangsservice og meget mere.

Abena Cater Line er catering produkter ligeledes til restauranter, storkøkkener og kantiner såsom takeaway emballage, alubakker, plastbakker, køkkenfilm, alufolie, madfilm, burgerpapir m.v.

Køb alt Abena online billigt på Grafical.dk

Uanset om du er privatkunde, erhvervskunde eller en offentlig institution, der skal faktureres via EAN, kan du købe stort set alle Abena produkter online på Grafical.dk. Fordelen ved at handle på Grafical.dk er, at vi har billige priser, billig fragt, en rigtig brugervenlig webshop og nogle super søde kundeservice medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig. Derudover har vi også et endnu større udvalg end Abena i Åbenrå, for vi har nemlig omkring 50.000 forskellige varenumre at vælge i mellem på Grafical.dk, så det du ikke kan finde på Abena Online, kan du sikkert finde hos os.

Vi gør opmærksom på, at Grafical.dk er en selvstændig virksomhed, som forhandler produkter fra Abena online. Du kan derfor ikke bruge en Abena bevilling i vores shop. Der henviser vi til abena dk eller abena privat.