Blespand

Hos Grafical.dk kan du købe blespande og refills dertil. spandende har en speciel lukkemekanisme der slutter tæt om bleerne for at mindske lugtgener. Poserne er tilmed parfumeret og behandlet med antibakterielt middel for at hindre bakterievækst og lugt. Vi har et stort udvalg af blespande og refills til børnefamilier. I de fleste børnehjem er der en blespand. Når børnene skal skiftes er det dejlig let, at have en blespand ved siden af, så lugten ikke spreder sig for meget. Vores blespande er lufttætte så lugten ikke spredes når bleen først er i spanden, ovenikøbet er vores refills poser parfumeret således at lugten næste gang du åbner blespanden er knap så intens. poserne er også antibakteriel behandlet, så bakterier og lugt ikke kan udvikle sig.

Mange har prøvet at skifte en ble på et barn på toilettet, måske hjemme hos en familie der ikke har børn, eller en familie der har et gæste toilet, hvor der ikke er en blespand til rådighed. lugten spredes hurtigt i lokalet, lugten kan for nogen være kvalmende. Blespanden er en god løsning til ikke få det samme følelse af kvalme når du skifter ble på et barn. Lugten er hurtigt væk.

Din blespand er perfekt til mange ting
Blespandene kan også bruges til andet end bleer, mange mennesker har en blespand til at stå på badeværelset uden at have børn. Den kan også bruges til at smide bind, tamponer eller vatpinde i. Du kan her på siden finde hygiejnebind og trusseindlæg til når kvinder når den tid af måneden.

Vi har også refills til blespand
En blespand er ikke meget værd uden ble-poser. Her finder du vores refills. Poserne virker på den måde, at når du smider en ble ned i affaldsspanden, lukker posen tæt om bleen, så den er luft fri. Det mindsker lugten i lokalet og er super effektivt. Poser er tilmed anti-bakterielle, så der ikke forekommer en bakterie vækst i posen, det er med til at mindske lugten. Poserne er også parfumeret hvilket gør at der kommer en frisk duft fremfor en lugt.

Husk god håndvask efter bleskifte
Når du har skiftet ble på et barn vasker du altid fingre efter, men køber du sæbe så billigt som du kan få det her? Vi sælger mange forskellige sæber til billige penge. Ofte får du ikke vasket alle bakterier væk, når du vasker hænderne med vand og sæbe. Det er vigtigt for at undgå sygdomme, at desinficere dine hænder her kan du købe billige desinfektionsmiddel i god kvalitet.

Vi har også et stort udvalg af børne bleer, de fås super billige og i god kvalitet. Vælg mellem miljøbleer, softbleer og andre børne bleer.